Annonce
AGF

AGF fejrede første hjemmekamp med fan-march og udendørs andagt

AGFs gik i samlet trop ad Stadion Alle til Superligakampen mellem AGF og FC Midtjylland på Ceres Park i Aarhus. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Søndag middag samledes tusinder af AGF fans på Ingerslevs Boulevard for at hylde klubben ved Aarhus Walk.
Annonce

FODBOLD: I anledning af sæsonens første hjemmekamp for AGF, var Ingerslevs Boulevard søndag middag iklædt hvidt. AGF afholdt Aarhus Walk, hvor fans af klubben kunne komme for at vise deres støtte. Ligesom sidste år afholdt Henrik Emanuel Hansen, sognepræst i Sankt Lukas Kirke, en andagt hvor temaet var AGF.

I år var det gejstlige dog rykket udenfor, da kirken var under ombygning. Det gav dog mulighed for, at de fremmødte kunne knytte hænderne, kigge mod himlen, se de blå og hvide bånd, der hang fra kirkens tårn.

Undervejs måtte præsten kæmpe om opmærksomheden med både pølsedunst og fadølshanernes klukken, men han fik dog de tilhørerende til at stemme i på både ”I troede vi var døde og borte” og ”Fadervor”.

Efter præsten gik Jøden på med kumpanerne Kejser A og Ham Den Lange. Her var de pæne gejstlige toner byttet ud med skældsord rettet mod FC Midtjylland, Sønderjyske og Brøndby.

Til slut var det David Nielsens tur. Han glædede sig til at vise sit nye hold frem for byen og fortalte, at han intet andet sted havde oplevet samme opbakning som den han får fra fansene i AGF. Dernæst blev der råbt "Kom så de hvide" og de tusinder af fans blev sendt mod stadion til opgøret mellem AGF og FC Midtjylland.

"Kom så de hvide". Foto: Emil Føns Foldager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Festugen er ikke et must

Aarhus

Her er de seneste tal: Smittetrykket stiger igen i Aarhus

Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce