Annonce
AGF

AGF forlænger aftale med målmand

Kasper T. Kristensen har fået forlænget kontrakten med AGF frem til udgangen af 2021. Foto: Ole Nielsen.
Kasper T. Kristensen har fået forlænget sin kontrakt med Superligaklubben, så den løber frem til udgangen af 2021.

FODBOLD: Seks gange har han vogtet målet for AGF i Superliga-sammenhæng. En gang i indeværende sæson og fem gange i sidste sæson.

Et hverv han har klaret så godt, at AGF stadig har tiltro til den 20-årige målmand Kasper T. Kristensen og har forlænget hans nuværende aftale frem til udgangen af 2021.

- Kasper er inde i en rigtig god udvikling og har vist, at han kan begå sig, når han har fået chancen. Han leverede et solidt indtryk i de fem kampe, han fik for Superliga-holdet i efteråret 2018 og siden hen også ved flere andre lejligheder. Og han er generelt vokset med opgaven og udvikler sig stadig dag for dag, udtaler AGFs sportschef Peter ”PC” Christiansen til AGFs hjemmeside.

Den unge målmand glæder sig over forlængelsen.

- Det er virkelig fedt - det kunne ikke være meget bedre, og jeg har set frem til at få min fremtid på plads her, hvor jeg allerhelst vil være. Jeg har været i AGF i en del år efterhånden og er meget glad for det. Så jeg er glad for, at jeg nu har fået mulighed for at fortsætte min udvikling i klubben i fremtiden, siger Kasper T Kristensen til AGF.dk Kasper T. Kristensen kom til AGF fra FC Skanderborg i 2015.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

Aarhus

Bundsgaard om gradvis åbning af skoler og institutioner: Det bliver godt for både voksne og børn

AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Annonce