Annonce
AGF

AGF forlænger kontrakten med ung angriber: - Jeg glæder mig til at betale tilbage

Alexander Ammitzbøll scorede til 2-0 da AGF forleden besejrede Randers FC. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Alexander Ammitzbøll er blevet belønnet med en ny kontrakt i AGF der løber til sommeren 2024.

FODBOLD: I søndags fik han for første gang i sæsonen lov til at starte på banen for AGF, og fredag forlængede Alexander Ammitzbøll så sin kontrakt med Superligaklubben.

Angriberens papir løb til nytår, men nu har han bundet sig til AGF frem til sommeren 2024.

- Alexander er en talentfuld angriber med lokale rødder. Han er fysisk stærk og hurtig, og så er han dygtig og fleksibel i sine afslutninger. Han besidder også en stor arbejdskapacitet som vi senest så, da han forleden spillede på toppen i kampen mod FC København. Vi tror Ammitzbøll har en spændende fremtid som angriber foran sig, og vi er glade for, at vi er nået til enighed om en forlængelse, siger AGFs sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Annonce

- Vil betale tilbage

Alexander Ammitzbøll, der scorede til 2-0 for AGF da de forleden besejrede Randers FC, var i seneste sæson udlejet til norske FC Haugesund.

- Det har været godt at komme tilbage til Aarhus efter en fin periode i Norge, hvor jeg fik gode erfaringer. Nu gælder det så igen AGF, hvor jeg synes, jeg er kommet fint i gang efter jeg er kommet tilbage, og det har været helt naturligt for mig at forlænge min kontrakt, da muligheden opstod. AGF er en god klub, hvor jeg er omgivet af dygtige trænere og gode holdkammerater, der kan hjælpe mig videre i min udvikling som fodboldspiller og jeg glæder mig over den tillid, som forlængelsen også er et tegn på - det vil jeg gøre alt for at betale tilbage i de kommende år, siger Alexander Ammitzbøll.

Den 22-årige skiftede til AGF som 17-årig fra FC Skanderborg. Han fik debut som 18-årig under Glen Riddersholm men ventede herefter halvandet år inden han fik sin næste kamp. Han har spillet 23 Superligakampe for AGF - langt de fleste som indskifter - og scoret fire mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce