Annonce
Sport

AGF forlænger med målmandstalent

Kasper Thiesson Kristensen, Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

FODBOLD: Kasper T. Kristensen gjorde så god en figur som målmandsvikar i efteråret, at han har er blevet belønnet med en ny kontrakt i AGF.

Den 19-åriges ungdomskontrakt udløb til sommer, men nu kan han kalde sig AGF-spiller indtil sommeren 2020.

- Jeg er ekstremt glad for, at det er faldet på plads, og at det er blevet lavet sådan, at jeg kan gøre skolen færdig og herefter fokusere fuldt på fodbold. De kampe, jeg fik på Superliga-holdet i efteråret, har givet mig blod på tanden, og mit mål er nu at spille mig højere op i målmandshierarkiet og forhåbentlig få flere minutter i Ceres Park, siger Kasper T. Kristensen, der bliver student til sommer, til AGFs hjemmeside.

Målmanden fik fem Superligakampe for AGF i efteråret.

Desuden forlænger AGF-kontrakten med U19-spilleren Magnus Anbo Clausen, så den løber endnu et halvt år.

- Magnus og Kasper har begge det til fælles, at de er kommet lidt fra baghjul, og derfor hele tiden har skullet kæmpe hårdt for at bide sig fast. Vedholdenhed og hårdt arbejde kendetegner begge spillere, og det bliver de belønnet for nu. Kan de fastholde det mindset, og fortsætte den udvikling, de har gang i nu, er der gode chancer for, at vi kommer til at høre endnu mere til dem i de kommende år, siger AGFs sportschef Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Kasper T. Kristensen kom til AGF fra FC Skanderborg i 2015. Samme år kom 18-årige Magnus Anbo Clausen til klubben fra VRI.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce