Annonce
AGF

AGF forlænger med slider: Hvidt belønnes for god indsats

20-årige Benjamin Hvidt har scoret et enkelt mål i Superligaen for AGF, som faldt i sæsonpremierens 4-2 sejr over Vejle. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter stærke præstationer i løbet af 2020, har AGF fredag forlænget kontrakten med 20-årige Benjamin Hvidt. Midtbaneslideren, der har spillet i AGF, siden han var 12 år, har nu kontrakt frem til udgangen af 2023.
Annonce

FODBOLD: AGF meldte fredag ud, at den 20-årige midtbaneslider Benjamin Hvidt har fået forlænget sin kontrakt i klubben.

Selvom Hvidt hidtil kun er startet i fem af sine 11 optrædener i denne sæson, senest mod Lyngby søndag aften, har den stærke midtbanespiller tilkæmpet sig en plads i David Nielsens midtbanerotation, og i den seneste Superliga-sæson blev det til hele 14 kampe fra start for Hvidt.


Efter et længere tilløb fik han vel sit gennembrud i foråret, hvor han kom ind i medaljeslutspillet og var en fast og vigtig del af det hold, der spillede medaljerne hjem.

Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF


- Jeg trives i AGF og føler også, at jeg har taget store skridt i hvert fald de seneste år, og så har jeg også fået masser af spilletid, så det var meget naturligt for mig at forlænge min kontrakt, fortæller 20-årige Hvidt.

Allerede som 12-årig tog Benjamin Hvidt turen til Aarhus fra hjemstavnen på Djursland, hvor Hvidt spillede i AGF-samarbejdsklubben Kolding/Perstrup IF, og i 2017 fik Hvidt så sin Superliga-debut efter at være kravlet op gennem rækkerne på Fredensvang. Nu kan han så se frem til endnu flere kampe i AGF-trøjen med sin nye kontrakt, der løber frem til udgangen af 2023.

Godt udviklingspotentiale i Hvidt

Særligt i foråret spillede Benjamin Hvidt en fremtrædende rolle på Ceres Park. I slutspillet var han så godt som fast mand i startopstillingen og var således vigtig i århusianernes første Superliga-medaljer i 23 år.

Hos administrerende direktør Jacob Nielsen er der da også glæde at spore over forlængelsen med Hvidt, der har opnået hele 28 landskampe for flere forskellige ungdomslandshold.

Benjamin Hvidt

Født: 12. marts 2000

Højde og vægt: 185 cm og 78 kg

Klub: AGF (kontrakt til nytår 2023)

Position: Central midtbanespiller

Superligakampe for AGF: 35

U-landskampe for Danmark: 28

- Han er en af vores egne udviklet talenter, der har været hos os i mange år, og han er en pålidelig og dygtig spiller som vi sætter stor pris på og som stadig har et godt udviklingspotentiale foran os, siger Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

For Benjamin Hvidt selv handler det nu om efter eget udsagn om at få så meget spilletid som overhovedet muligt, inden han på længere sigt naturligvis sigter efter en mere fast plads i startopstillingen, end det hidtil har været tilfældet i indeværende sæson.

Hvidt kan på søndag få Superliga-kamp nummer 36 for AGF, når David Nielsens tropper rejser en tur over Lillebælt for at møde OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce