Annonce
AGF

AGF-forsvarsspiller efter misset top-seks: Vi har manglet kynisme

Frederik Tingager mener, at det er AGF's egen skyld, at de ikke er en del af top-seks. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det er trælst, at AGF skal være en del af nedrykningsspillet. Det mener Frederik Tingager. Han siger også, at AGF hurtigt skal komme videre og få lagt afstand til tredjepladsen i nedrykningspuljen.

FODBOLD: AGF har haft en målsætning om, at denne sæson skulle være sæsonen, hvor de skulle i top-seks. I de seneste kampe har de haft muligheder til at komme højere i tabellen, end den niendeplads de er sluttet på. De har dog hele tiden manglet det sidste.

- Kynisme er vel det, der bedst beskriver, hvad vi har manglet. Når man er foran mod Midtjylland, OB og Vendsyssel og ikke får flere point end vi gør, så kommer det ned til kynisme og kvalitet i sidste ende. Vi kan udelukkende takke os selv for det, sagde Frederik Tingager efter AGFs 1-3 nederlag til AaB søndag.

Han mener ikke, at de kan takke andre end dem selv, for at de ikke kom i mesterskabsspillet.

- Når man ikke kommer i top-seks, så er det udelukkende ens egen skyld, at man ikke leverede. Det er skuffende, men man skal også huske at kigge indad, sagde Tingager.

Hvordan bliver det at være en del af nedrykningsspillet?

- Trælst. Det er nok min første indskydelse. Men sådan er fodbold. Vi må op på hesten igen og se fremad. Det nemmeste ville være at slå op i banen, men det får man ikke noget ud af. Vi skal prøve at få noget optimisme ind i holdet igen. Vi må sætte os nogle små delmål, arbejde frem og komme stærkest muligt ud af det, sagde forsvarsspilleren.

- Vi skal gå efter at få en god start og lægge afstand til stregen. Hvis man går og er bange for at rykke ned, så rykker man ned. Det tør jeg godt at skrive under på. Så det handler om at gå ind med en positiv tilgang og ikke være bange for at spille, sagde Frederik Tingager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Bil brød i brand på tankstation

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Aarhus For abonnenter

Beredskab er aktiveret på hospital i Skejby: - Vi er parate til coronavirus

Annonce