Annonce
AGF

AGF-forsvarsspiller om playoff:- En kamp er en kamp

AGF's Jesper Juelsgård mener ikke, at playoffkampene skal gribes anderledes an end de almindelige kampe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ifølge Jesper Juelsgård og David Nielsen er en af nøglerne til et godt playoffspil, at kampene ikke bliver grebet anderledes an end de almindelige kampe. En anden er, at spillerne skal være sultne.

FODBOLD: AGF spillede søndag den første kamp mod AaB i det såkaldte Europa League Playoff. For et år siden havde de hvide stor succes i playoffspillet, og det håber de også at kunne have i denne sæson. Jesper Juelsgård var med for et år siden, og spillede også den første kamp i denne omgang. Han griber ikke kampene anderledes an, end han ville have gjort, hvis det var et almindeligt opgør.

- Personligt synes jeg, at en kamp er en kamp. Jeg går på banen for at holde nullet og selvfølgelig også vinde kampene, sagde forsvarsspilleren.

- Jeg synes, at vi har tacklet det rigtig godt i de seneste par uger, hvor vi har vidst, at vi skulle ud i de her kampe. Vi har trænet godt og fået noget humør ind i truppen. På den måde har vi gjort os selv klar til, at vi skulle ud og give den max gas, hvilket jeg synes, vi fik gjort i lange perioder i dag (søndag, red.). Et er, at vi holder nullet, men vi fik også et vigtigt udebanemål. Så vi er klar til returen, Jesper Juelsgård.

AGFs træner, David Nielsen, mener, at forårskampene i år er anderledes end de var, da holdet fra Fredensvang sidste sæson spillede playoff.

- Sidste år havde vi en anden rytme i tingene. Vi kom ind på et tidspunkt, hvor vi havde været langt nede og stille og roligt fik bygget det op. Jeg synes, vi har haft et meget mere jævnt forår nu. Og det var godt at se, at vi havde den her sult til at gå dybt i de her playoffkampe. Den så vi i dag (søndag, red.), og den skal vi også se næste gang, sagde David Nielsen.

- Vi skal jo videre. Vi skal sørge for at være klar, så nu handler det for os om at være klar. Det var et fint resultat for os i dag (søndag, red.). Nu kan vi spille returkampen, uden at tage højde for, at vi har spillet i dag (søndag, red.). Det er vigtigt, at man ikke taber den første kamp, sagde David Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vanvidskørsel ved vejarbejde: Ung mand kan vinke farvel til nyerhvervet kørekort

112

Skabte stor utryghed hos børn: Politiet vil gerne i kontakt med mand med skæg og bamser i bilen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce