x
Annonce
AGF

AGF-forsvarsspiller om playoff:- En kamp er en kamp

AGF's Jesper Juelsgård mener ikke, at playoffkampene skal gribes anderledes an end de almindelige kampe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ifølge Jesper Juelsgård og David Nielsen er en af nøglerne til et godt playoffspil, at kampene ikke bliver grebet anderledes an end de almindelige kampe. En anden er, at spillerne skal være sultne.

FODBOLD: AGF spillede søndag den første kamp mod AaB i det såkaldte Europa League Playoff. For et år siden havde de hvide stor succes i playoffspillet, og det håber de også at kunne have i denne sæson. Jesper Juelsgård var med for et år siden, og spillede også den første kamp i denne omgang. Han griber ikke kampene anderledes an, end han ville have gjort, hvis det var et almindeligt opgør.

- Personligt synes jeg, at en kamp er en kamp. Jeg går på banen for at holde nullet og selvfølgelig også vinde kampene, sagde forsvarsspilleren.

- Jeg synes, at vi har tacklet det rigtig godt i de seneste par uger, hvor vi har vidst, at vi skulle ud i de her kampe. Vi har trænet godt og fået noget humør ind i truppen. På den måde har vi gjort os selv klar til, at vi skulle ud og give den max gas, hvilket jeg synes, vi fik gjort i lange perioder i dag (søndag, red.). Et er, at vi holder nullet, men vi fik også et vigtigt udebanemål. Så vi er klar til returen, Jesper Juelsgård.

AGFs træner, David Nielsen, mener, at forårskampene i år er anderledes end de var, da holdet fra Fredensvang sidste sæson spillede playoff.

- Sidste år havde vi en anden rytme i tingene. Vi kom ind på et tidspunkt, hvor vi havde været langt nede og stille og roligt fik bygget det op. Jeg synes, vi har haft et meget mere jævnt forår nu. Og det var godt at se, at vi havde den her sult til at gå dybt i de her playoffkampe. Den så vi i dag (søndag, red.), og den skal vi også se næste gang, sagde David Nielsen.

- Vi skal jo videre. Vi skal sørge for at være klar, så nu handler det for os om at være klar. Det var et fint resultat for os i dag (søndag, red.). Nu kan vi spille returkampen, uden at tage højde for, at vi har spillet i dag (søndag, red.). Det er vigtigt, at man ikke taber den første kamp, sagde David Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce