Annonce
Sport

AGF-forsvarsspillere håber på snarlig afklaring

AGF starter træningen op igen. Der er i hvert fald én ny mand - Pierre Kanstrup Foto: Axel Schütt

Thomas Juel-Nielsen og Alexander Juel Andersen håber begge at kunne fortsætte karrieren i AGF. Danny Olsen, der også trænede med onsdag, sigter efter et udlandseventyr i Australien eller USA.

FODBOLD: Danny Olsen, Alexander Juel Andersen og Thomas Juel-Nielsen var alle i fodboldstøvler, da AGF onsdag formiddag havde træningsstart.

Førstnævnte er officielt stoppet i i klubben, men har fået lov til at træne med i de kommende uger, indtil en ny klub melder sig på banen. Og den 32-årige midtbanespiller, der nåede tre og en halv sæson i AGF, sigter efter et udlandseventyr.

- Jeg håber på, at jeg måske kan finde noget i USA eller Australien. Der er allerede gode muligheder, men det handler for mig først og fremmest om at finde det rigtige, hvor min familie også vil kunne trives. Vi er klar på et eventyr sammen, lyder det fra Danny Olsen, der regner med, at der i hvert fald går fjorten dage før, han ved, hvad der kommer til at ske.

For Thomas Juel-Nielsen og Alexander Juel Andersen er det en lidt anden situation.

Begge forsvarsspillere har kontraktudløb med AGF om en uges tid, og begge spillere forhandler fortsat med sportshef Peter Christiansen om at få forlænget deres respektive aftaler.

Derfor var det også en speciel følelse at møde op til AGFs første træningspas efter ferien. Når nu man ikke ved, om man er inde eller ude.

- Det er lidt underligt, men omvendt er jeg også bare glad for at kunne træne med igen efter at have siddet ude med en skade i næsten tre måneder, lyder det fra Alexander Juel Andersen, der kom til AGF i sommeren 2013 - og siden da har spillet 111 kampe i den hvide trøje.

- Dét, at klubben stadig sidder ved forhandlingsbordet, ser jeg kun som noget positivt. Det viser, at de gerne vil beholde mig. Om vi så bliver enige, må tiden vise. Jeg vil gerne blive i AGF, men har også andre muligheder på hånden, så det ser spændende ud, kommer det fra Juel Andersen, der fortæller, at der både er danske og udenlandske klubber, der har vist interesse for ham.

- Selvfølgelig vil jeg gerne have en afklaring på min fremtid. Jo hurtigere, jo bedre. Men jeg har ikke sat nogen deadline for, hvornår det skal være. Det vigtigste er, at jeg havner det rigtige sted, siger forsvarsspilleren.

- Jeg tror på det

Thomas Juel-Nielsen, der som lidt af en lottokupon blev hentet til AGF i foråret på en kort kontrakt fra svenske Falkenbergs FF - men som hurtigt udviklede sig til en af holdet vigtigste aktiver i overlevelseskampen - tripper en anelse mere end kollegaen.

- Jeg kan ikke sige så meget, men jeg håber, at jeg kan fortsætte her i AGF. Det er i hvert fald mit udgangspunkt, siger Thomas Juel-Nielsen.

Optimistisk?

- Jeg tror på det. Der bliver forhandlet, og det siger mig, at der er gensidig vilje til at finde en løsning, kommer det fra midtstopperen, der ikke ser tilgangen af Pierre Kanstrup som en hindring for at blive.

- Det giver kun mere konkurrence om pladserne, og det er helt fint for mig. Jeg vil være klar til at kæmpe for min chance, hvis jeg fortsætter i AGF.

Husk at vi samler alle vores historier om AGF på vores Facebook-side Stiften.dk - alt om AGF

Annonce
Aarhus For abonnenter

Nu skal fisk tjekkes for gift fra brandskole i Aarhus: - Det er et forbandet farligt stof, så vi går med livrem og seler

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kraftigt snefald på vej: Snestorm rammer store dele af Jylland

Aarhus For abonnenter

Ny by på landet: Stor boligforening er vild med planer om en lav by på markerne

Alarm 112

Politiet tvunget til at påkøre 'førerløs' bil: Kørte over for rødt to gange og ignorerede politiets blink

Alarm 112

Frontalt sammenstød: Person kørt med politieskorte til Skejby efter alvorlig ulykke

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Aarhus For abonnenter

Franske finesser: Restaurant ET har gennem 13 år holdt højt niveau

AGF For abonnenter

Kommentar: Skulle vi ikke lige få bolden med? AGF-efteråret har været en skuffende rodebutik

Aarhus

Søstrene Grene udvider og optimerer butik i Bruuns Galleri: Se den nye indretning her

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Aarhus

Galt eller genialt? To politikere vil lægge tag på Aarhus Syd Motorvejen

Aarhus For abonnenter

Enhedslistens store stemmesluger: Vi skal have grøn, kollektiv trafik - og erhvervslivet skal betale regningen

Aarhus

Frygter for fremtiden: - Jeg tør ikke tænke på, hvor mange sygeplejersker, der siger deres stilling op de næste måneder

Annonce