x
Annonce
AGF

AGF fortsætter med at tjene penge: Overskud på 14 millioner kroner

AGF har fremvist et halvårsregnskab med et plus på godt 14 millioner kroner. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Superligaklubbens halvårsregnskab viser solide sorte tal for andet år i træk.

FODBOLD: Den succes, som Superligaklubben AGF oplever på fodboldbanen, kan også aflæses i klubbens regnskaber.

Torsdag annoncerede klubben sit seneste halvårsregnskab, der fortæller om et overskud på 14,4 millioner kroner.

Omsætningen er steget til 65,9 millioner kroner fra 60,6 millioner kroner i samme periode sidste år. Ifølge AGF kan udviklingen primært begrundes med en positiv udvikling i indtægter fra samarbejdspartnere og sponsorer.

Forventningerne til hele regnskabsåret er et overskud på mellem 10 og 15 millioner kroner.

Det vil i så fald være andet år i træk, klubben laver et overskud, efter de godt 10 millioner kroner, klubben kunne sætte i banken for regnskabsåret 2018-19.

- For andet regnskabsår i træk forventer vi et positivt resultat, og vi kan med tilfredshed konstatere, at vi både sportsligt og kommercielt fortsat udvikler os i en positiv retning. Vores Superliga-hold har præsteret på et stabilt niveau og på den måde skabt gode forudsætninger for at blive en del af mesterskabsspillet. Vi fastholder den positive udvikling i vores sponsoromsætning, og tilskuermæssigt har vi også oplevet en tilfredsstillende fremgang, hvilket har smittet positivt af på vores entré-, bodsalgs- og merchandiseindtægter.

- På tilsvarende vis forventer vi, at det aktivitetsniveau, der er i Ceres Park & Arena i regnskabsåret – blandt andet med en stadionkoncert i juni – også vil bidrage positivt til resultatet. Det er dog vigtigt at understrege, at vi hverken sportsligt eller kommercielt er i mål endnu, hvis forventningerne til hele året skal indfries. Det kræver fortsat hårdt arbejde og en ydmyg tilgang til opgaverne, ligesom vi også er afhængige af en fortsat stærk opbakning fra byen, siger AGFs direktør Jacob Nielsen i en fondsbørsmeddelelse.

AGFs regnskaber

  • 2018-19: 10,7 millioner kroner
  • 2017-18: -9,7 millioner kroner
  • 2016-17: -9,2 millioner kroner
  • 2015-16: -1,4 millioner kroner
  • 2014-15: -23,6 millioner kroner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Annonce