Annonce
AGF

AGF forventer at spille i Aarhus under stadionombygning

AGF-direktør Jacob Nielsen ønsker ikke, at AGF skal spille kampe på et reservestadion under ombygningen af stadion i Aarhus. Foto: Axel Schütt
AGFs direktør håber, at Aarhus' nye fodboldstadion bliver bygget som det første i nyt helhedsprojekt, men han mener, det vil være mangel på ydmyghed hvis han begynder at stille krav til en åbningsdag.

FODBOLD: AGF kommer ikke til at spille kampe i omegnsbyer mens det nye stadion bliver bygget. Det forventer direktør Jacob Nielsen.

Han håber, at stadion kan bygges i etaper - som man for eksempel har gjort i Randers og Haderslev - så AGF kan spille sine kampe samtidig med, at stadion får nyt udseende.

- Aarhus rummer ikke et second stadium, så vi har ikke noget alternativ. Og jeg mener godt, vi kan blive ved med at spille samme sted under bygningsfasen. Jeg ser gerne, vi bliver på adressen og bygningsfasen foregår i etaper.

Så du ønsker ikke at spille for eksempel i Horsens eller Randers i en periode?

- Jeg vil i hvert fald ikke til Randers, der vinder vi aldrig oppe ... Nej, jeg synes det er mest oplagt at blive, jeg har svært ved at forestille mig et alternativ. Men det er klart, at det kan vi blive tvunget til, og det afhænger af dem, der skal bygge det, og det er kommunen. Men jeg mener, det er realistisk. Og vi er også en lejer, der betaler ret meget for at bo der, så vi har nok også lidt medindflydelse, siger Jacob Nielsen.

Annonce

Måske klar i 2023

På pressemødet mandag formiddag, hvor borgmester Jacob Bundsgaard præsenterede Salling Fondene og Lind Invest som donatorer, forlød det, at første fase af bygningsarbejdet i helhedsprojektet omkring stadion vil blive lavet i 2023. Sidste del i 2026.

Hvornår forventer du, AGF kan spille på et nyt stadion?

- Det har været en lang proces, men den har også været nødvendig. Set i det lys skal jeg ikke stå at sige, at stadion skal være klar i 2023, som jeg kan se på planen, at det kan lade sig gøre hvis stadion er først i køen i projektet. Det vil være mangel på ydmyghed hvis vi ikke lader parterne blive en del af processen først, siger Jacob Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce