Annonce
AGF

AGF går ind i kvindefodbold: De hviiie skal i Kvindeligaen

Skal VSK kvinder i fremtiden sifte den blå spilledragt ud med den hvieee, som AGFs spillere i Superligaen optræder i. Det spørgsmål bliver måske besvaret på dagens pressemøde. Foto: Scanpix
AGF, VSK Aarhus og Lyseng er klar til at samarbejde for at booste kvindefodbolden i Aarhus i fællesskab.
Annonce

FODBOLD: AGFs Superligahold er klar til at gå ind i kvindefodbold. Det skal ske i et samarbejde med to stærke spillere i århusiansk kvindefodbold, VSK Aarhus og IF Lyseng.

Det erfarer Århus Stiftstidende. Ingen af klubberne vil kommentere samarbejdet og fusionen, men AGF har onsdag klokken 14.00 indkaldt til et pressemøde. Her vil sløret blive løftet for "et nyt og meget spændende tiltag i dansk fodbold", som der står i invitationen.

Stiftstidende erfarer, at der i det seneste halve år har været holdt en stribe møder mellem parterne. Det er samtidig Dansk Boldspil-Union (DBUs) ønske, at Aarhus skal stå stærkt indenfor kvindefodbolden, og AGF er blevet opfordret til at skyde kapital - og sit store, hvide navn - ind i projektet.

Rent praktisk, hvis en fusion på papiret føres ud i livet, skal VSK Aarhus, der har licens til Kvindeligaen og Lyseng, der er stærk på ungdomssiden med de rette licenser, stå for. Med en sådan opbygning er det et håb om, at Aarhus for alvor kan tegne sig indenfor kvindefodbolden, som DBU i øjeblikket gør alt for at booste.

Lysengs fodboldafdeling holder mandag ekstraordinær generalforsamling med en efterfølgende ordinær generalforsamling 14 dage senere, så klubben medlemmer kan konfirmere et eventuelt nyt samarbejde mellem de tre århusianske fodboldaktører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ministerens opråb til AGF og andre Superligaklubber: Planlæg som om alting bliver godt

Annonce