Annonce
AGF

AGF havde AaB på krogen, men smed sejren til sidst

AaB's Jores Okore mod AGF's Patrick Mortensen i 3F Superliga-kampen mellem Aab og AGF på Aalborg Portland Park, søndag den 4. oktober 2020.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Kamil Grabara startede på banen men kunne ikke forhindre AaB i at score, da AGF søndag fik 1-1 i Aalborg.
Annonce

FODBOLD: Det var hverken kønt eller i tråd med de uskrevne regler for det smukke spil, men AGF var tæt på at hive tre point med hjem fra Aalborg søndag.

Århusianerne første 1-0 efter Patrick Mortensens straffescoring kort før pausen indtil et kvarter før tid hvor Frederik Børsting udlignede på AaBs første afslutning.

David Nielsen skulle ikke bruge mange træninger på at vælge Kamil Grabara frem for William Eskelinen på målmandsposten. Derudover var der genvalg til de samme ti, der besejrede OB for en uge siden.

AGF rendte ind i et par nederlag til nordjyderne i sommer efter at hjemmeholdet havde overladt spillet til AGF, og det ønskede århusianerne tilsyneladende ikke skulle ske igen.

David Nielsen havde sat sine tropper op med et defensivt udgangspunkt og mange, lange bolde op mod de tre forreste, der løb mange meter forgæves.

De første 40 minutter gik dermed med lidt frem og tilbage uden målchancer. Så slog Jon Dagur Thorsteinsson et indlæg, Jores Okore kantede Patrick Mortensen og dommeren dømte straffespark.

Mortensen sparkede midt i målet. 1-0 til AGF.

Annonce

Indhentet til sidst

I anden halvleg trak AaB sig i første omgang længere tilbage i håbet om at få bedre plads til sine omstillinger. Men det var AGF, der skabte et par store chancer i første del af anden halvleg.

Hjemmeholdet skulle helt frem til et kvarter før tid før de skød på mål første gang. Men det gjorde de til gengæld også flot.

Frederik Børsting kom i et hidsigt fremløb i højre side efter at AGF var blevet spillet tyndt. Og angriberen afsluttede første gang, fladt forbi Grabara der intet kunne stille op.

Herfra var det AaB, der pressede på for sejren. Tim Prica var tæt på at vinde kampen for nordjyderne, men han kom et kvart sekund for sent til Kasper Kusks indlæg og afslutningen strøg forbi mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce