Annonce
AGF

AGF henter australier i Manchester City: - En talentfuld og spændende spiller

Daniel Arzani er ny mand på Fredensvang. Foto: AGF
AGF har hentet endnu en spiller på leje. Denne gang i den engelske storklub Manchester City.
Annonce

FODBOLD: Nu er der ikke bare en eller to, men tre australiere i AGF.

Fodboldklubben har tirsdag offentliggjort, at man har hentet Daniel Arzani fra Manchester Citys overskudslager.

Den 22-årige midtbanespiller kommer på en lejeaftale, der løber frem til sommer.

Midtbanespilleren har været på kontrakt i England siden 2018. Siden har han været på et lejeophold i skotske Celtic FC, der blev forstyrret af en skade i hans debut for den skotske storklub. I efteråret 2020 har han været på leje i hollandske FC Utrecht, hvor det er blevet til fem kampe og to assist i Æresdivisionen.

Nu går turen så til AGF, hvor han kan se frem til holdkammeraterne Alex Gersbach og Zach Duncan, der begge er fra The Land Down Under.

Annonce

Spændende spiller

- Arzani er en talentfuld og spændende spiller, der kan begå sig både på den offensive del af midtbanen og på en kant. Han er en teknisk stærk spiller, der er rundet af den australske mentalitet, som vi jo kender godt i AGF, hvor det er sunde dyder og en god arbejdsmentalitet, der præger fodboldspillerne. Så han kommer til at passe godt ind i vores trup i foråret, hvor vi går ind i en periode med mange kampe, siger adm. direktør i AGF Jacob Nielsen til AGF.dk.

Daniel Arzani slog igennem i Australien i Melbourne City, hvorfra han i 2018 skiftede til søsterklubben fra Manchester. Og med seks A-landskampe - herunder ved VM i 2018, hvor han blandt andet spillede mod Danmark - blev interessen fra europæisk fodbold vækket.

Daniel Arzani støder til truppen på Fredensvang, når han har overstået de karantæner og test, som fodboldspillere skal igennem i disse coronatider efter et klubskifte, skriver AGF på sin hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-slutfløjts-podcast: Var der rødt kort? Gu VAR der ej

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

AGF

David Nielsen om AGF-udvisning: - Det er helt grundlæggende forkert

Annonce