Annonce
Sport

AGF henter målræv i den bedste norske række

Patrick Mortensen har skrevet under på en aftale med AGF, som løber til sommeren 2023. Foto: AGF

Patrick Mortensen skifter til AGF på en aftale, der løber frem til sommeren 2023.

FODBOLD: Rygterne har kørt det meste af fredagen, men nu er den sikker. Patrick Mortensen er ny angriber i AGF og har første arbejdsdag mandag.

- Vi har ønsket en spiller, der kan styrke vores gruppe af angribere. Det har vi nu fundet i skikkelse af Patrick Mortensen, som er en spiller, der over flere år har bevist sit værd som målscorer. Patrick er en intelligent angriber, der er god til at spille med ryggen til mål, og så tager han gerne nogen slag i boksen og har næse for alle typer af mål. Alt i alt en rigtig god angriber, som vi glæder os til at se på Fredensvang, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Patrick Mortensen har spillet i den bedste norske række for Sarpsborg 08 siden sommeren 2015. I de seneste to sæsoner har han for alvor banket mål i kassen. Alene i kalenderåret 2018 blev han noteret for 19 mål i 42 kampe for sin klub i den norske eliteserie og Europa League.

Den nye AGF-angriber ser frem til at spille i Aarhus.

- Det er fantastisk, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater. Jeg kommer med erfaring og en arbejdsiver, som jeg forhåbentlig kan give videre. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre sted at tilbringe mine kommende år end her. Det er en stor klub med en fantastisk opbakning, og jeg har en rigtig fed følelse i dag, siger angriberen til AGF.dk

Den 29-årige angriber bliver præsenteret ved fredagens KMD Cup i Ceres Arena.

Aftalen mellem angriberen og AGF løber frem til 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Malerfirma hyrede coach til at hjælpe sig gennem fusion:  38 medarbejdere havde vidt forskellige måder at gøre tingene på

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce