Annonce
AGF

AGF henter midtbanespiller i Viborg

AGF har sikret sig Frederik Brandhofs underskrift. Viborg-spilleren skifter til AGF 1. juli på en kontrakt, som løber tre og et halvt år frem. Foto: Johnny Pedersen
24-årige Frederik Brandhof, der er en profil hos Viborg i den næstbedste række, skifter fra sommer til AGF.
Annonce

FODBOLD: AGF Superligatrup får til sommer tilgang af Frederik Brandhof, der skifter fra førerholdet Viborg FF i landets næstbedste række.

Den 24-årige midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt, der løber tre og et halvt år. Han tiltræder 1. juli.

Frederik Brandhof har i denne sæson spillet 17 kampe for Viborg og scoret to gange. Han har i alt 61 kampe i bæltet for midtjyderne, hvor han i 2020 blev kåret til årets spiller. Før det var han at finde i Skive, hvor det blev til mere end 100 divisionskampe.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan hente Frederik til Fredensvang. Han er en dynamisk og målfarlig midtbanespiller, der trods sin relative unge alder har spillet rigtig mange divisionskampe og for længst har vist sit værd som en hårdtarbejdende og ihærdig fodboldspiller. Frederik indeholder mange af de dyder som vi sætter højt i AGF og han bliver en fin tilføjelse til vores trup, hvor han kommer til at give os nogen nye dimensioner og muligheder, og vi ser frem til at byde ham velkommen til sommer, siger cheftræner i AGF, David Nielsen.

Frederik Brandhof gør sig primært på den centrale midtbane, men kan også spille på kanten og som back.

Altså: En tilsyneladende alsidig, ung mand, der kommer til AGF. Og som i de kommende måneder vil koncentrere sig om at spille Viborg op i Superligaen.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Viborg, hvor jeg har udviklet mig utroligt meget, men til sommer skal der skrives et nyt kapitel i min karriere. Jeg er selvfølgelig stadig topmotiveret for at slutte sæsonen godt af her, og jeg skylder mine holdkammerater og fansene en god afslutning, så det vil jeg gøre alt for at bidrage til, lyder det fra Frederik Brandhof.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce