Annonce
Sport

AGF henter spansk målmand til Ceres Park

Arkivfoto: Ole Nielsen.

Spanske Óscar Whalley skifter på en fri transfer fra Sporting Gijon, der i den forgangne weekend missede opryknig til La Liga.

FODBOLD: AGF har hentet sommerens første forstærkning.

Med målmand Steffen Rasmussens karrierestop lå det ret tydeligt i kortene, at århusianerne hurtigst muligt skulle have fat i en konkurrent til serbiske Aleksandar Jovanovic, og det har man nu gjort.

Valget er faldet på den 24-årige spanier Óscar Whalley, der har skrevet under på et tre-årig kontrakt med AGF. Han skifter fra den spanske Segunda División-klub, Sporting Gijón, der i denne sæson spillede med om oprykning til La Liga, men som i weekenden måtte ladet livet til Valladolid i den afgørende playoff-kamp.

- Med Staffs karrierestop har vi været på udkig efter en ny målmand, der kan supplere og forstærke vores målmandsteam. Vi har allerede nu en dygtig målmand i Jovanovic, mens der også er nogle unge, spændende målmænd på vej op fra ungdomsrækkerne, og så har det været vigtigt for os at finde en målmand, der kan passe ind i den stil og måde, vi gerne vil spille fodbold på, og det har vi fundet i Óscar Whalley, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til klubbens hjemmeside.

Annonce

Óscar Whalley, der i den forgangne sæson har været andenmålmand i Sporting Gijon, har tidligere været på lønningslisten i klubber som Real Zaragoza og SD Huesca samt været omkring det spanske U21-landshold.

- Jeg kan ikke vente med at komme tilbage til Aarhus, så jeg kan møde mine nye holdkammerater og komme i gang med sæsonen. AGF viste i hele forløbet, at de tror på mig, og at de virkelig ville have mig til klubben - og det betyder meget for mig. Jeg vil gøre mit bedste hver eneste gang for klubben, og jeg vil arbejde hårdt for, at vi sammen kan opnå vores fælles mål, siger Óscar Whalley.

AGF starter træningen op igen 19. juni. Den nye målmand tiltræder en uge efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Annonce