Annonce
AGF

AGF henter talenttræner i Silkeborg

AGFs hidtidige U19-træner Fatah Abdirahman (tv) bliver afløst af Dennis Pedersen, der er hentet i Silkeborg. Førstnævnte er i stedet tiltrådt en stilling som teknisk chef i AGF. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

FODBOLD: Med navne som Robert Skov, Frederik Alves og Kasper Dolberg på CV'et, har Dennis Pedersen papirene i orden.

Den 50-årige er ansat som U19-cheftræner i AGF og er hentet fra Silkeborg IF, hvor han har haft med ovenstående profiler at gøre. Siden 2005 har træneren udviklet en masse talenter i den midtjyske rugekasse. Men senest fra 1. juli begynder han altså i AGF.

- Det er et spændende projekt i AGF, som jeg er blevet præsenteret for. Der sker en masse nye tiltag i forhold til optimering af talentudviklingen, og jeg ser en klub, der er et godt sted med gode faciliteter, et akademi på trapperne og et velfungerende førstehold, hvor der også bliver brugt egenudviklede spillere. Potentialet er stort i Aarhus, siger Dennis Pedersen til AGFs hjemmeside.

Han har i 15 år i Silkeborg IF været ansat som blandt andet transitionstræner og U19-træner ligesom han i en årrække har været tilknyttet forskellige ungdomslandshold som assistent.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at styrke vores talentafdeling med en så kompetent profil som Dennis. I et felt med flere stærke kandidater var han fra starten blandt favoritterne, og den dialog, vi har haft med ham, har kun bekræftet os i, at han besidder den brede erfaring og de kompetencer, vi har søgt efter. Han er indbegrebet af kontinuitet efter 15 år i Silkeborg. Det er det, vi skal bruge i fremtiden hos AGF for at tage de rigtige skridt med akademiet, siger talentchef Jesper Ørskov til klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

AGF

Cheftræneren råbte og sparkede til tingene: Så ingen grund til, at AGF skulle tabe til mestrene

Annonce