Annonce
Sport

AGF holder på kortene: Slut med at offentliggøre trup dagen før kampene

Jubel hos AGF efter scoring i Haderslev. Hvilken trup, der er udtaget til mødet med FCM på Ceres Park søndag offentliggøres først på kampdagen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Superligaklubben har besluttet fremover først at melde bruttotruppen ud på selve kampdagen.

FODBOLD: For mange AGF-tilhængere har det været en fast rutine lige at kigge forbi stiften.dk eller måske agf.dk omkring 24 timer før næste superligakamp fløjtes i gang for at tjekke den bruttotrup, som skal forsøge at hive en sejr i land.

Flere har forud for de to første runder af superligaen i 2019 forgæves fulgt rutinen. For truppen dukkede som tidligere ikke op et døgn forud for kampen. Og det gør den heller ikke forud for hverken søndagens kamp mod FCM eller de næste kampe, som AGF spiller.

Det fortæller kommunikationschef i AGF Søren Højlund Carlsen.

- Det er rigtigt, at vi tidligere offentliggjorde truppen cirka et døgn før kampstart. Det har vi gjort som en service til vores fans, men vi har set, at modstanderholdene efterhånden alle venter med at offentliggøre truppen til selv kampdagen. Derfor har vi valgt at gøre det samme fremover, siger han.

Ifølge DBU's regler er det helt efter bogen, at truppen først offentliggøres på kampdagen. Reglerne siger, at truppen skal meldes ud senest en time før kampstart.

Kommunikationschefen afviser, at skiftet er udtryk for lukkethed.

- Vi vil bare ikke give de andre klubber en overhånd, derfor venter vi fremover med at offentliggøre truppen til selve kampdagen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skabte stor utryghed hos børn: Politiet vil gerne i kontakt med mand med skæg og bamser i bilen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce