Annonce
Aarhus

AGF-ikon laver Aarhus-burger: Når De Hviie vinder er det halv pris

Martin Jørgensen og Cock’s & Cows præsenterer Aarhusburgeren. Fotos: Pressefoto og Henning Bagger/Scanpix
Cock’s & Cows og Martin Jørgensen er klar med et burger-samarbejde, som skal samle byen omkring Cock’s & Cows’ restaurant på Åboulevarden. Sammen med den nye Aarhus-burger vækkes tidligere bonuskampagner til live i ny form, når burgerens pris fastsættes ud fra AGF’s præstationer på banen.

AARHUS: Cock’s & Cows på Åboulevarden i Aarhus har netop introduceret en såkaldt Aarhus-burger. Aarhusburgeren er lavet i samarbejde med AGF-ikonet Martin Jørgensen.

Den tidligere landsholdsspiller, udlandsprof og ikke mindst mangeårige AGF-spiller, har været med til at udvikle og sammensætte Aarhusburgeren, selvom det ifølge ham selv tog lidt tid, før han var overbevist om idéen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg slog til med det samme. Det var vigtigt for mig, at det ikke bare var et reklamefremstød, for så var jeg ikke gået med. Efter at have talt med Lasse over flere omgange, stod det klart, at Cock’s & Cows stod med et reelt ønske om at samle byen og give noget til Aarhus, og det vil jeg gerne stille mig bag. Og så har det været sjovt at udvikle burgeren, som jeg i al beskedenhed synes er vellykket, forklarer Martin Jørgensen.

Hans aftryk på burgeren, som er lavet med oksebøf, parmaskinke, parmesan, tomatsauce, pesto og rucola, lader sig heller ikke fornægte.

- Det er Italien møder Aarhus.

Burgeren bliver solgt til halv pris, når AGF vinder. Pressefoto

Vil give noget til byen

Cock’s & Cows har serveret deres burgere i Aarhus siden marts i år, og kalder selv restauranten for et ret nyt bekendtskab for mange århusianere.

Ifølge Lasse Wiwe, som er partner hos Cock’s & Cows, er Aarhusburgeren et forsøge at samle byen og gøre restauranten til en fælles oase.

- Vi er da godt klar over, at det her er et ambitiøst projekt, men vi er her ikke bare for at drive en forretning. Vi vil give noget til byen og være en del af lokalsamfundet, og det her er vores måde at gøre det på, siger Lasse Wiwe.

- Det, at vi har fået Martin med i projektet, siger mig, at vi har fat i noget helt rigtigt. Han er Aarhus ind til benet, og sammen tror jeg på, vi kan samle byen.

Annonce

AGF-succes giver billigere burgere

Tilbage i 1980'erne var der penge at spare på benzinen, når AGF lavede mål. For hver AGF-scoring faldt prisen hos OK med 25 øre, hvilket ved flere lejligheder betød kø foran tankstationerne.

En lignende kampagne sørgede for billig øl på værtshuset Hjorten. Her faldt prisen på en øl med en krone, når AGF fandt vej til netmaskerne, hvilket efter sigende blandt andet betød enormt pres i baren, da AGF i 1982 smadrede Vejle Boldklub med 7-1.

Med Aarhus-burgeren er Cock’s & Cows er klar med en lignende kampagne - nemlig ”Kasser gir Burger”.

Burgeren kan - uanset antal mål - altid nydes til halv pris når AGF vinder, både på selve kampdagen og dagen efter. I tilfælde af uafgjort eller nederlag, skæres 10 procent af prisen på Aarhusburgeren, for hvert mål AGF scorer.

- Det er en sjov måde at give en lille gave til folk i Aarhus, og vi glæder os til at lancere første gang omkring hjemmekampen mod Sønderjyske 10. november, siger Lasse Wiwe.

Annonce
Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Stak ekskone ned foran søn og datter, men forsvarer afviser manddrab: - Min klient aner ikke, hvad der gik af ham

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Byudvikling

Der har længe været kaos: Nu lukker stærkt trafikeret vej i fire dage

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Byudvikling

Efter massiv kritik af havneudvidelse: Nu inddrages kritikerne

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

Alarm 112

Mand fra Vejle nægter kokain-leverancer til Aarhus: Anden mand har fået syv års fængsel i sagen

Aarhus

Ni spørgsmål til viruseksperten om abekopper: Alle over 46 år kan tage det helt roligt

- Historisk selvmål af Putin: Eksperter gør status på tre måneders krig i Europa med ukrainsk lykke på slagmarken

Kultur

Varm luft holder Northsides nye vartegn i luften

Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Aarhus

Cocktailnørder vil skabe en stemning af 1920erne i Skolegade: Bar bliver fyldt med velour, farverigt tapet og svedige beats

Annonce