Annonce
Aarhus

AGF-ikon laver Aarhus-burger: Når De Hviie vinder er det halv pris

Martin Jørgensen og Cock’s & Cows præsenterer Aarhusburgeren. Fotos: Pressefoto og Henning Bagger/Scanpix
Cock’s & Cows og Martin Jørgensen er klar med et burger-samarbejde, som skal samle byen omkring Cock’s & Cows’ restaurant på Åboulevarden. Sammen med den nye Aarhus-burger vækkes tidligere bonuskampagner til live i ny form, når burgerens pris fastsættes ud fra AGF’s præstationer på banen.
Annonce

AARHUS: Cock’s & Cows på Åboulevarden i Aarhus har netop introduceret en såkaldt Aarhus-burger. Aarhusburgeren er lavet i samarbejde med AGF-ikonet Martin Jørgensen.

Den tidligere landsholdsspiller, udlandsprof og ikke mindst mangeårige AGF-spiller, har været med til at udvikle og sammensætte Aarhusburgeren, selvom det ifølge ham selv tog lidt tid, før han var overbevist om idéen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg slog til med det samme. Det var vigtigt for mig, at det ikke bare var et reklamefremstød, for så var jeg ikke gået med. Efter at have talt med Lasse over flere omgange, stod det klart, at Cock’s & Cows stod med et reelt ønske om at samle byen og give noget til Aarhus, og det vil jeg gerne stille mig bag. Og så har det været sjovt at udvikle burgeren, som jeg i al beskedenhed synes er vellykket, forklarer Martin Jørgensen.

Hans aftryk på burgeren, som er lavet med oksebøf, parmaskinke, parmesan, tomatsauce, pesto og rucola, lader sig heller ikke fornægte.

- Det er Italien møder Aarhus.

Burgeren bliver solgt til halv pris, når AGF vinder. Pressefoto
Annonce

Vil give noget til byen

Cock’s & Cows har serveret deres burgere i Aarhus siden marts i år, og kalder selv restauranten for et ret nyt bekendtskab for mange århusianere.

Ifølge Lasse Wiwe, som er partner hos Cock’s & Cows, er Aarhusburgeren et forsøge at samle byen og gøre restauranten til en fælles oase.

- Vi er da godt klar over, at det her er et ambitiøst projekt, men vi er her ikke bare for at drive en forretning. Vi vil give noget til byen og være en del af lokalsamfundet, og det her er vores måde at gøre det på, siger Lasse Wiwe.

- Det, at vi har fået Martin med i projektet, siger mig, at vi har fat i noget helt rigtigt. Han er Aarhus ind til benet, og sammen tror jeg på, vi kan samle byen.

Annonce

AGF-succes giver billigere burgere

Tilbage i 1980'erne var der penge at spare på benzinen, når AGF lavede mål. For hver AGF-scoring faldt prisen hos OK med 25 øre, hvilket ved flere lejligheder betød kø foran tankstationerne.

En lignende kampagne sørgede for billig øl på værtshuset Hjorten. Her faldt prisen på en øl med en krone, når AGF fandt vej til netmaskerne, hvilket efter sigende blandt andet betød enormt pres i baren, da AGF i 1982 smadrede Vejle Boldklub med 7-1.

Med Aarhus-burgeren er Cock’s & Cows er klar med en lignende kampagne - nemlig ”Kasser gir Burger”.

Burgeren kan - uanset antal mål - altid nydes til halv pris når AGF vinder, både på selve kampdagen og dagen efter. I tilfælde af uafgjort eller nederlag, skæres 10 procent af prisen på Aarhusburgeren, for hvert mål AGF scorer.

- Det er en sjov måde at give en lille gave til folk i Aarhus, og vi glæder os til at lancere første gang omkring hjemmekampen mod Sønderjyske 10. november, siger Lasse Wiwe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaramt plejehjem: Medarbejdere kan alligevel godt være blevet smittet på arbejde

Aarhus

Ældreområdet i Aarhus mister den anden topchef på få uger:  Økonomichef stopper i begyndelsen af 2021

Aarhus

Krav om afklaring i omstridt sag: Familier med kræftramte børn er efterladt i usikkerhed

Aarhus

Aarhus-virksomhed sætter salgsrekord og kommer styrket ud af regnskabsår

Annonce