Annonce
AGF

Ung AGF-kant skifter til Dortmund: Genforenes med tidligere træner

Magnus Kaastrup, AGF (44). 28.04.2019. Superliga. Kvalifikationsspil. AGF-AC Horsens. Foto: Ole Nielsen
Magnus Kaastrup bliver genforenet med sin tidligere træner Mike Tullberg når han i den næste sæson skal spille for Dortmunds 2. hold.
Annonce

FODBOLD: I den kommende sæson skal den unge AGF'er Magnus Kaastrup vise sit talent frem på en af de fineste fodboldadresser i Europa.

Den 18-årige kantspiller har nemlig skrevet under på en udlejningskontrakt, der gælder til sommerpausen 2020.

- Magnus Kaastrup har fået en mulighed, som både han og vi synes er interessant. Han har stået lidt bag i køen i forhold til spilletid på Superliga-holdet. Derfor sender vi ham nu på græs i Tyskland, hvor han kan fortsætte sin udvikling i et godt miljø, udtaler sportschef i AGF, Peter Christiansen, til agf.dk

I Dortmund skal han spille for klubbens andethold, under hans tidligere træner på AGFs U19-hold, Mike Tullberg. Holdet spiller i Regionalligaen.

- Magnus vil få masser af spilletid i en hård fysisk liga som Regionalligaen er, og vil dermed kunne fortsætte sin udvikling og bygge på sit spil, sin fysik og på den mentale del af det at være professionel fodboldspiller, siger Peter Christiansen til agf.dk.

Magnus Kaastrup blev i 2017 den yngste debutant nogensinde for AGF, da han blev skiftet ind i en kamp mod AC Horsens. I 2018 blev han fast inventar i Superligatruppen. Kaastrup har i denne sæson været på banen i seks kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus

12-årige piger udsat for blotter: Bilist uden tøj kontaktede dem foran skolen

Annonce