Annonce
AGF

AGF er klar til udsolgt indebold i Odense: Disse spillere er med

AGF vandt turneringen i 2018 ved i Brøndby-hallen at besejre OB i finalen. Sidste år hev AaB pokalen hjem. Arkivfoto: Nils Meilvang/Scanpix.
Fredag aften deltager AGF i KMD Cup. Der er meldt udsolgt i Jyske bank Arena i Odense.

FODBOLD: AGF deltager fredag aften i indendørsturneringen KMD Cup.

Der er meldt udsolgt i Jyske Bank Arena i Odense med 4000 fans fra AaB, AGF, Brøndby og OB. Derudover deltager et særligt udtaget hold af deciderede indendørs-specialister - Øens Hold - fra OBs samarbejdsklubber.

Den første kamp spilles klokken 19.00.

Annonce

AGF

Nicolai Poulsen, Gift Links, Benjamin Hvidt, Kasper Lunding, Alexander Ammitzbøll, Magnus Anbo, Mostafa Maarouf, Jacob Trenskow og Albert Grønbæk Erlykke.

OB

Hans Christian Bernat, Oliver Lund, Issam Jebali, Sander Svendsen, Julius Eskesen, Jonathan Harboe, Mathias Greve, Daniel Obbekjær, Mikkel Hyllegaard og Anders K. Jacobsen.

Øens Hold

Benjamin Nielsen (Otterup), Jonas Skærlund (Boldklubben Marienlyst),Mathias Munk (Boldklubben Marienlyst), Esben Petersen (Middelfart Boldklub), Marcus De Claville Berthelsen (Næsby), Jeppe Kirk (Næsby), Mark Tubæk (Otterup), Jonas Villemoes (Otterup), Daniel O´Hara (SfB/Oure FA) og Thomas Broe (TPI).

Brøndby

Mads Hermansen, Jens Martin Gammelby, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Peter Bjur, Jagvir Singh og Andreas Pyndt.

AaB

Patrick Kristensen, Malthe Højholt, Kasper Kusk, Oliver Klitten, Patrick Olsen,Andreas Hansen, Jeppe Pedersen, Gabriel Adriano, Alves Christensen og Oliver Overgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Danmark For abonnenter

Offer for mishandling i sms: 'Hey, far! Jeg har brug for din hjælp nu'

Annonce