Annonce
AGF

AGF-komet forlænger: Kasper Lunding underskriver ny kontrakt

Ham her scorede til 1-0 mod OB. Nu har han og AGF fået papir på hinanden indtil 2022. Foto: Ole Nielsen
Den unge kantspiller har skrevet under på en ny kontrakt, der gælder de næste tre år.

FODBOLD: Han har fået en flyvende start på 2019, unge Kasper Lunding på AGF's højrekant. På søndag tager han til Aalborg sammen med sine holdkammerater i forbindelse med kampen mod AaB, og det gør han med en ny kontrakt - der løber frem til sommeren 2022 - i sportstasken. Og 19-årige Kasper Lunding, der har spillet i AGF, siden han kom til som U13-spiller, er da også rigtig godt tilfreds med forlængelsen.

- Det er en fantastisk følelse. AGF er en god klub at spille i, så jeg er rigtig glad i dag. AGF ville mig og jeg ville klubben, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge min kontrakt, da muligheden bød sig. Det giver noget ro og nu kan jeg fokusere på min udvikling og mit spil, og blive bedre til at holde et stabilt niveau og levere over længere tid. Nu ser jeg frem til at udvikle mig i de kommende år og være med til at bidrage på holdet, siger Kasper Lunding til AGF's hjemmeside.

Også sportschef Peter Christiansen er glad for at det unge talent har forlænget sin kontrakt.

- Kasper Lunding er en spiller med unikke offensive kvaliteter og han har flyttet sig meget som spiller det seneste halve år. Han har blandt andet fået en større forståelse af, at fodbold går begge veje, og selvom der er lagt på både fysisk og i den defensive del af spillet, så har han på det område stadig masser af udviklingspotentiale. Kasper har igennem længere tid arbejdet fokuseret med sin fodbold - det har virkelig klædt ham og det kan både vi og ham selv nu også nu se effekten af, siger han, ligeledes til klubbens hjemmeside.

Kasper Lunding startede sin fodboldkarriere i VRI som seks-årig, og i 2015 skrev han under på sin første ungdomskontrakt med AGF. Han har spillet alle seks kampe i foråret og har scoret to mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce