Annonce
AGF

AGF-koryfæ stopper karrieren: Bliver træner i FCM

Morten "Duncan" Rasmussen stopper sin aktive karriere og bliver træner i FC Midtjylland. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Morten ”Duncan” Rasmussen er superligaens mest scorende spiller nogensinde med 145 noterede scoringer. I den kommende sæson skal han være angrebstræner i FC Midtjylland.

FODBOLD: En finger i vejret i strakt arm og så afsted ud mod fansene. De fleste AGF-fans er sikkert ikke i tvivl om, hvem der er snak om. Ad to omgange huserede Morten ”Duncan” Rasmussen på Ceres Park. I begge omgange var han en flittig målscorer. I alt blev det til 58 mål i den hvide trøje.

Efter han i januar 2018 blev skibet ud af bagdøren på en træningslejr og solgt til polske Pogon Szczecin har det dog været småt med scoringerne. Både i Polen og på Cypern, hvor han for tiden er på kontrakt i Enosis Paralimni. Men nu stopper århusianeren karrieren til sommer, hvor han skifter til FC Midtjylland og skal fungere som angrebstræner.

- Jeg kunne måske godt humpe mig igennem en sæson mere som aktiv, men da jeg fik tilbuddet om at blive angrebstræner i FC Midtjylland, så jeg det som et perfekt tidspunkt til at indstille karrieren, siger Morten ”Duncan” Rasmussen i en pressemeddelelse.

Udover at have spillet og båret anførerbindet for AGF har ”Duncan” spillet for Brøndby, Celtic, Mainz, AaB, Sivasspor, FC Midtjylland, Pogon Szczecin og Enosis Paralimni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Annonce