Annonce
AGF

AGF-kvintet mangler mod FC København

Nicolai Poulsen er tilbage i AGF-truppen.
Niklas Backman, Mustafa Amini, Mustapha Bundu, Albert Grønbæk Erlykke og Jesper Juelsgård sidder udenfor til topopgøret mod FCK. Nicolai Poulsen tilbage efter afsonet karantæne.
Annonce

FODBOLD: Søndag aften tørner Superligaens nummer to og tre, FC København og AGF, sammen på Ceres Park i Aarhus.

Hjemmeholdet kan med en sejr spille sig indenfor rækkevidde af andenpladsen, mens en københavnsk gevinst vil lukke for spændingen i forhold til sølvmedaljerne.

Til opgøret kan cheftræner David Nielsen og spillerne se frem til at spille foran 8.300 tilskuere.

- Vi føler os alle sammen priviligeret over, at det har kunne lade sig gøre at få fansene tilbage og det glæder vi os til. Vi er, hvor vi er i tabellen, fordi vi har nogle fantastiske fans. Det har de været både på udebane og på hjemmebane, siger Nielsen.

AGF stiller dog - som til de seneste kampe - op i svækket tilstand. Anfører Niklas Backman, Mustapha Bundu og Mustafa Amini er alle fortsat ukampdygtige på grund af skader, Albert Grønbæk Erlykke, der ellers leverede en flot kamp mod AaB er gledet ud af truppen - og derudover mangler til opgøret rutinerede Jesper Juelsgård, der har karantæne.

Hvorfor Erlykke ikke er udtaget melder AGF ikke noget om.

I forhold til 1-4-nederlaget til AaB har AGF Nicolai Poulsen tilbage på holdkortet efter afsonet karantæne.  Mikkel Møller Lassen er ny mand i truppen.


Vi føler os alle sammen priviligeret over, at det har kunne lade sig gøre at få fansene tilbage og det glæder vi os til. Vi er, hvor vi er i tabellen, fordi vi har nogle fantastiske fans. Det har de været både på udebane og på hjemmebane

David Nielsen


Det giver følgende formodede startopstilling:

William Eskelinen - Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Jon Dagur Thorsteinsson, Benjamin Hvidt, Bror Blume, Jakob Ankersen - Patrick Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Transplantationsrekord i Skejby trods covid: - Det er risikoen værd

Sport

VM: Dagens kampe og tv

AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Annonce