Annonce
Sport

AGF led sæsonens første nederlag

AC Horsens Kasper Juncker har scoret til 1-0. mod sine tidligere holdkammerater. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Århusianerne tabte 2-3 i et højdramatisk opgør mod AC Horsens. Kasper Junker scorede mod sine tidligere holdkammerater. Mustafa Amini fik rødt kort.

FODBOLD: AGF tabte for første gang i denne sæson i Superligaen og har dermed ikke længere status af ubesejret.

Søndag eftermiddag slog AC Horsens - med Kasper Junker i startopstillingen - nemlig århusianerne med 3-2 på Casa Arena, og overhalede dermed også AGF i tabellen.

Kasper Junker, der for lidt mere end to uger siden skiftede fra AGF til AC Horsens, satte gang i et yderst højpotent opgør, da angriberen efter 11 minutter headede sin nye klub i front.

Få minutter efter slog Mustapha Bundu dog tilbage med et velplaceret højrebensskud, og så var holdene lige vidt, 1-1.

Det var dog hjemmeholdet, der generelt var bedst i de første 45 minutter, og efter at have tilspillet sig et par gode muligheder bragte de gulblusede sig i det 31. minut foran med 2-1, da forsvarsspiller Søren Reese havde sidste fod på et hjørnespark.

AGF-defensiven, der inden opgøret ellers var rækkens bedste, vaklede, og det blev ikke bedre af, at svenske Niklas Backman i groggy tilstand måtte udgå og lade sig erstatte af Pierre Kanstrup.

Inden pausen stod der så også 3-1 til hjemmeholdet. Et afrettet skud fra Hallur Hansson endte udenfor AGF-målmand Oscar Whalleys rækkevidde.

Fra 2. halvlegs start var det et mere aggressivt AGF-mandskab, der var på banen, og det lykkedes ret hurtigt at få bragt spændingen tilbage ind i opgøret, da Casper Højer Nielsen headede et indlæg fra Mustapha Bundu i nettet efter en hurtig omstilling. Kort forinden havde dommer Anders Poulsen dømt straffespark til Kasper Junker, men ombestemte sig og konverterede kendelsen til et frispark udenfor feltet.

Drama med drama på. Og det fortsatte lystigt derudad: Kasper Junker - i den grad i vælten - fik annulleret en scoring for offside og Mustafa Amini fik marchordre, rødt kort, for at vælte Hallur Hansson omkuld efter infight på en AGF-dødbold.

Jo, der var mange historier i gang i kampen, og rigtig god kunne den - set med AGF-briller - være blevet, hvis indskiftede Ryan Mmaee, hentet til klubben i stedet for Kasper Junker, havde scoret, da han fik muligheden. Belgierens hovedstød strøg dog lige over mål.

Så det blev ved 3-2 til AC Horsens. De 5410 tilskuere fik i den grad noget for pengene.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Voldsmand løb i armene på politiet

Annonce