Annonce
AGF

AGF-lejren bed sig i trøjen over ikke at få fuld gevinst, men ser perspektiver i indsatsen mod Brøndby

Brøndby IFs Marvin Schwäbe, Brøndby IFs Andreas Maxsø og AGFs Kevin Diks under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og AGF på Brøndby Stadion i Brøndby, søndag den 18. april 2021. Kampen endte 2-2.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Både Kevin Diks og Patrick Mortensen føler, at energien er tilbage i holdet. Cheftræneren så også ilden, men ærgrede sig - sammen med spillerne - over, at det ikke blev til en sejr

FODBOLD: Stort, lille eller mellemlangt skridt i den rigtige retning?

Det er øjnene, der ser, fornemmelsen i hovederne, benene kan føles forskellig fra mand til mand , men der var i hvert fald smil i ansigterne på AGF-spillerne efter søndagens 2-2-resultat i Brøndby, dog ikke alt for løssluppen  stemning i omklædningsrummet, så godt var det heller ikke, for David Nielsens udvalgte følte, at de skulle have holdt bedre fat, nappet alle tre point.

- Jeg er skuffet over resultatet, men glad for præstationen, kom det fra Kevin Diks, banens bedste AGFer.

Annonce


Vi kommer fra en svær periode, hvor vi ikke har spillet godt, så på den baggrund kan vi godt være tilfredse.

Kevin Diks


- Når alt kommer til alt, er et point ude mod Brøndby vel ok. Vi kommer fra en svær periode, hvor vi ikke har spillet godt, så på den baggrund kan vi godt være tilfredse. For jeg synes, at vi leverede en flot indsats. Det var ikke alt, der var lige godt, det var slet ikke på 100 procent, men vi spillede igen med flere ændringer, men løste det fornuftigt. Alt i alt stod vi op for hinanden, og det var fedt at mærke.

Stort eller lille skridt i den rigtige retning?

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal kalde det, men det var i hvert fald et godt skridt, kom det fra hollænderen.

Spillerne ville det

Topscorer Patrick Mortensen erklærede sig ogs ærgerlig over, at opgøret gled århusianerne lidt af hænde efter pausen, selvom han efter at være blevet skiftet ud i slutfasen kunne se holdkammeraterne presse på for et sejrsmål.

- Vi kunne godt have vundet. Jeg synes, at det var en stærk præstation. Vi har spillet virkelig mange kampe på kort tid, og kunne også høre på deres målmand inden kampen, at de skulle udnytte, at vi nok var trætte og havde en pokalskuffelse siddende i benene. Vi kæmper røven ud af bukserne i 90 minutter, og jeg føler, at vi er lidt tilbage i forhold til det, vi gerne vil som hold, kom det fra Mortensen.

Og så til cheftræner David Nielsen. Han havde en noget mere alvorlig mine på:

Hvad synes du - skulle I have haft mere ud af den her kamp?

- Det stykke arbejde, der blev leveret af spillerne ude på banen i dag (søndag, red.), hvor de får lukket ned for Brøndby i så lange perioder af kampen, det er virkelig imponerende. Vi lignede os selv igen, synes jeg, for jeg kunne da godt frygte, hvordan vi ville tage os ud efter den kæmpe skuffelse i pokalen. Men vores intensitet var tilbage, presset var højt og vi var opportunistiske. Så ved jeg godt, at vi mangler kræfter i perioder, men det er sgu stærk at levere sådan en præstation i Brøndby, sahde cheftræneren.

Så energien er tilbage i holdet igen?

- Det behøver jeg ikke at svare på. Det kan I og alle andre vel godt se. Jeg gider ikke stå her og snakke det hele op. Jeg må bare sige, at vi spiller en rigtig flot udekamp mod et dygtigt fodboldhold. Der er fortsat meget at gå på, meget, der skal bliver bedre, men jeg kunne genkende mit hold igen, og det var dejligt.

Spørgsmålet er så, hvorvidt 2-2 på udebane mod et lige så pointhungrende Brøndby-hold, er et decideret vendepunkt?

- Det vil jeg ikke gøre mig til dommer over. Jeg ved, hvor jeg har mine spillere, og jeg ved, hvad det krævede af dem at levere den indsats, de gjorde. Om det er det ene eller det andet, ved jeg ikke, men jeg kan se, at vi har fundet ilden igen og derfor kan levere en kraftfuld indsats. Derfor er vi også ærgerlige over, at vi ikke vinder kampen. Det skal vi være, og det fortæller mig, at spillerne vil det her, sagde Nielsen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Tag bare hunden med selv om det er farligt: Minister afviser hundeforbud ved kvæg i nationalparkerne

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nu sker der noget: Kameraer i dødskryds på vej

Aarhus For abonnenter

Naboer om støj fra Botanisk Have: Nye regler blev brudt i weekenden

Aarhus

Frygter du den? Da Jerntæppet faldt, drog ulvene mod Jylland

Aarhus

Efter påkørsel af politibetjent: Sådan vil kommunen bremse vanvidskørsel på Silkeborgvej

Aarhus For abonnenter

Et hus, vi er stolte af. Nej! En voldtægt af byens skyline: Danmarks højeste skyskraber vedtaget efter ilter debat

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF

Træner med på Fredensvang: Fransk centerforward er på prøve i AGF

Aarhus

Århusianske bilister bumpede afsted: Tankstation i kæmpebrøler

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark For abonnenter

Efter 15 år i søgelyset: Berygtet omskæringslæge er sat ud af spil

Aarhus

Farvel til mundbindet: Halvanden uge efter er corona-tallene stadig i bund

Annonce