x
Annonce
Sport

AGF må kigge langt efter Mendy

Bernard Mendy ligner en færdig mand i den danske Superliga. AGF går formentlig glip af hurtigløberen. I stedet peger pilen mod udlandet. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Bernard Mendy ligner en færdig mand i den danske Superliga. AGF går formentlig glip af hurtigløberen. I stedet peger pilen mod udlandet.

Selv om både OB og AGF egentlig har ønske om at beholde Bernard Mendy indenfor Danmarks grænser, tyder meget nu på, at den lynhurtige franskmand forlader Superligaen.

Annonce

AGF har afgivet den alsidige og lynhurtige back et tilbud, mens OB har erkendt at pengepungen ganske enkelt ikke rækker til en forlængelse. Der er dog stadig dialog mellem fynboerne og Mendys agent, men netop nu har den tidligere franske landsholdsspiller rettet blikket mod et skifte til en klub udenfor landets grænser.
AGF forhandler med Mendy

»OB er fortsat en smule inde i billedet, men det mest realistiske er, at Bernard forlader Superligaen til fordel for en klub i udlandet«, siger Pierre Frelot, der er agent for Mendy, til sporten.dk.

Dermed synes også AGF distanceret i kampen om franskmanden, der kom til OB for halvandet år siden efter ophold i engelske Hull og Bolton. Pierre Frelot vil dog ikke udtale sig om den århusianske klub.

»Dem har jeg ingen kommentarer til«, bedyrer agenten.

Hvis det ender med et udenlandsk skifte til Bernard Mendy, ligner Frankrig eller England de mest sandsynlige aftagere. Kantspilleren har således tilbud fra både den bedste række i hjemlandet og den næstbedste række på den modsatte side af Den engelske kanal.
Schouby: En sæson til UG

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen overvejer gradvis åbning af Danmark efter påske - hvis danskerne fortsætter fornuftig adfærd

Leder

Ærgerlig men forudsigelig død

De robuste overlever coronaen. De skrøbelige risikerer at dø, hvis de bliver smittet. Det sidste er sket for det hyggelige Vilhelmsborg Festspil, der i 30 år har været vist i fri luft på scenen i skoven mellem Beder og Mårslet. Selv en tur i respirator i sidste øjeblik ville ikke være nok. Den kommende tid er så usikker, at premieren 1. august er opgivet. Ingen kunne være sikker på, at de nødvendige penge kunne spilles ind, og sponsorer holder sig tilbage, fordi de ikke ved, om de får noget for pengene. Så Steen Jonsson Agger, der kun har været formand i halvanden måned, måtte fredag konstatere, at det var nødvendigt at sige stop. "Lene Kaaberbøls "Skammerens datter" bliver ikke vist til sommer. Festspillet er konkurs. Coronaen var den tue, der skulle til at vælte læsset. Økonomien hang i trevler, efter at festspillet siden 2016 har haft under 10.000 på tilskuerpladserne, sidste år kun 5700. Det meget kraftigt nedadgående tal af gæster var et vink med en vognstang om, at festspillet ikke ville blive ved at leve - ja, med mindre nogen ville lægge alle pengene i kassen. Indtægter på billetter og salg ved forestillingerne var der ikke meget af mere. Det er ærgerligt, at Aarhus bliver den attraktion mindre, men lukningen er en naturlig konsekvens af tilbagegangen. Lisbet Lautrup Knudsen lavede en succes som formand, da "Matador" blev vist i 2015 med området lavet om til Matador-huse, og maden var gammeldags dansk som stegt flæsk og kartofler med persillesovs. Det år gav et overskud på 150.000 kroner og lidt at tære af. Men det gik alt for stærkt nedad. På Vilhelmsborg har mange unge talenter prøvet sig af, og der er et flot fællesskab blandt alle. Bag kulissen har mange frivillige ydet et stort arbejde over måneder hver sommer. Men tilskuerne var for det meste mindst dobbelt så gamle som dem på scenen, fornyelsen udeblev, og så hører det automatisk op. Tiden byder på mange andre tilbud. Ganske få kilometer derfra har professionelle skuespillere fra Det Kongelige Teater optrådt på den udendørs scene ved Moesgaard Museums tag i både 2017 og 2019, og musicals har kunnet ses så mange andre steder. Fredericia Teaters opsætninger blev rigtig gode. Men døde af det. Om nogen har mod på at genoplive Vilhelmsborg Festspil, må tiden vise. Men formen skal fornyes, hvis det skal lykkes.

Danmark

Liveblog: Samfundet kan genåbne efter påske - men det vil ske gradvist og forskudt

Aarhus

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce