Annonce
AGF

AGF må stadig vente på forsvarsstyrmand: Ingen tidshorisont for comeback til Tingager

Frederik Tingager har været sat på tribunen med en skade i mere end to måneder. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
AGF har måtte undvære Frederik Tingager i flere måneder på grund af en knæskade. Forsvarsspilleren er stadig ikke begyndt at træne med holdkammeraterne, og når næppe mange flere kampe i denne sæson.

FODBOLD: En cocktail med et drilsk knæ og coronavirus har sendt AGFs Frederik Tingager på tribunen.

Den høje midterforsvarer spillede de to første kampe i forårssæsonen, men har siddet ude med en knæskade lige siden - og han kommer næppe tilbage lige forløbigt.

Det hele begyndte tilbage i november. En knæskade holdt Tingager ude af et par kampe. Men han kom tilbage og afsluttede efterårssæsonen. Han kunne stadig mærke skaden, men han og klubben forventede, at vinterpausen ville løse problemet.

Annonce

Uheldigvis blev sjællænderen smittet med coronavirus over julepausen og det endte med at blive en katalysator for at skaden sprang op igen.

- Jeg var hårdt ramt af covid-19. Derfor trænede jeg måske for hårdt efterfølgende for at komme hurtigt tilbage i form, og det satte sig i den gamle skade.

- Jeg spillede forårets to første kampe, men knæet reagerede mærkeligt efter kampene. Derfor valgte vi, at det skulle have noget ro så vi kunne bygge det ordentligt op igen, siger Frederik Tingager.


Vi skulle hen til et sted, hvor knæet ikke reagerede overhovedet, og lige nu går det rigtig godt hvad det angår. Jeg kan se lyset for enden af tunellen.

Frederik Tingager


Ingen tidshorisont

Han træner endnu ikke med holdkammeraterne på græs, men holder sig i form i styrkelokalet. Derfor kan han heller ikke sætte en dato på et comeback.

- Der er ingen horisont for et comeback lige nu. Som fodboldspiller kan du hurtigt blive skuffet hvis du sætter dig en tidshorisont, så det har vi ikke valgt at gøre. Vi skulle hen til et sted, hvor knæet ikke reagerede overhovedet, og lige nu går det rigtig godt hvad det angår. Jeg kan se lyset for enden af tunellen.

AGF spiller sæsonens sidste kamp 24. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce