Annonce
AGF

AGF må undvære forsvarskrumtap mod OB

Frederik Tingager (yderst til højre) er ikke med AGF mod OB. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.
Frederik Tingager er fortsat ukampdygtig, og er derfor ikke udtaget til søndagens opgør mod OB.
Annonce

FODBOLD: Frederiks Tingager har haft en stor aktie i, at AGF har holdt nullet i forårets to første Superligaopgør, men søndag aften mod OB er midtstopperen ikke kampklar for århusianerne og må sidde over.

Han var heller ikke med i midtugens pokalkvartfinale mod B93, hvor det var Jesper Juelsgård og Bubacarr Sanneh, der spillede fra start. Mod OB forventes Sebastian Hausner igen at træde ind i startopstillingen, så spørgsmålet er, hvem af Juelsgård og Sanneh, der skal spille fra start.

Casper Højer Nielsen og Bror Blume var heller ikke med i pokalkampen, men de er begge med mod fynboerne.

I forhold til den seneste sejr i ligaen over Lyngby er Daniel Arzani røget ud af truppen, mens Nicolai Poulsen er tilbage efter afsonet karantæne og Kevin Diks er også udtaget.

AGF-truppen til opgøret på Nature Energy Park i Odense:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Patrick Olsen, Gift Links, Albert Grønbæk Erlykke, Kevin Diks, Milan Jevtovic, Casper Højer Nielsen, Bror Blume, Bubacarr Sanneh, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøl, Nicolai Poulsen, Jón Dagur Thorsteinsson.

Der er kick off klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce