Annonce
AGF

AGF må undvære profiler mod Lyngby

Niklas Backman trak i nødbremsen i søndags i Esbjerg hvilket kostede et gult kort. Derfor må han sidde over i søndagens kamp mod Lyngby. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Oprindeligt var Nicolai Poulsen i karantæne mod Lyngby på søndag, men AGFeren har fået annulleret sit gule kort fra Esbjerg-kampen.
Annonce

FODBOLD: Efter at have stillet med de samme 11 to kampe i træk, er cheftræner David Nielsen tvunget til at lave et par udskiftninger på AGF-holdet til søndagens Superligakamp mod Lyngby.

Anfører Niklas Backman og Jon Dagur Thorsteinsson har nemlig karantæne efter at de modtog en advarsel mod Esbjerg.

Mens det er oplagt at erstatte Thorsteinsson med Jakob Ankersen på venstre kant, står enten Frederik Tingager eller Jesper Juelsgård klar til at erstatte Niklas Backman - begge kan endda komme i spil hvis David Nielsen vælger at give 19-årige Sebastian Hausner en pause efter at han har spillet fire kampe i træk.

Karantæner i AGF

  • Niklas Backman og Jon Dagur Thorsteinsson afsoner karantæne når AGF møder Lyngby på søndag fordi de modtog en advarsel imod Esbjerg.
  • Nicolai Poulsen og Zach Duncan får en spilledags karantæne næste gang de modtager et gult kort.
  • Jesper Juelsgård får en spilledags karantæne næste gang han modtager et gult kort til fire strafpoint.
  • Mustafa Amini og Casper Højer Nielsen får en spilledags karantæne .næste gang de modtager et gult kort til seks straf point.
  • Advarsler deles op i tre kategorier: Mild (3 strafpoint), middel (4) og grov (6).
Annonce

Poulsen ikke i karantæne

Egentlig var det Niklas Backman og Nicolai Poulsen (og ikke Thorsteinsson), der modtog gule kort for AGF i Esbjerg i søndags.

Men midtbanesliderens advarsel er siden blevet annulleret og givet til Jon Dagur Thorsteinsson i stedet, da det var islændingen, der lavede den forseelse, som dommer Jakob Sundberg takserede Poulsen for. Episoden skete i forbindelse med et returløb hvor en Esbjerg-spiller blev væltet væk fra bolden.

Nicolai Poulsen gjorde sig umage allerede under kampen for at fortælle dommeren, at det altså ikke var ham, der begik frisparket.

Foruden de forstående karantæner har AGF en række spillere, der kan komme i straffeboksen ved en enkelt advarsel. Foruden Nicolai Poulsen er der tale om Zach Duncan, Jesper Juelsgård, Mustafa Amini og Casper Højer Nielsen.

AGF møder Lyngby på søndag klokken 14.00 på Ceres Park og slutter herefter 2019 med en udekamp mod FC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Annonce