Annonce
AGF

Genlæs livebloggen fra målorgiet i Portugal: AGF i straffesparkskonkurrence mod Slavia Prag

AGF er på træningslejr i Portugal, og lørdag venter første modstander i Atlantic Cup - Slavia Prag. Foto: Kim Robin Graahede
Lørdag eftermiddag tørner AGF sammen med det suveræne førerhold i den tjekkiske liga. Stiften er på plads i Portugal.
Annonce

FODBOLD: Det er i bund og grund dét, trænere og spillere har ventet på: den første rigtige testkamp på græs. Og lørdag spiller AGF den første af tre kampe i The Atlantic Cup i Portugal.

Modstanderen er de forsvarende tjekkiske mestre og pokalvindere fra Slavia Prag, et mandskab, der også har været ganske overlegne i indeværende sæson i den tjekkiske liga, hvor de efter de første 20 kampe er ubesejret og blot har lukket fire mål ind.

Oprindeligt skulle opgøret have været spillet på Estadio Bela Vista i Portimao en god lille times kørsel fra AGFs hotel, men arrangørerne har med kort varsel flyttet kampen til byen Albufeira.

AGF formodes at stille med følgende startopstilling: William Eskelinen – Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen – Nicolai Poulsen – Kasper Lunding, Benjamin Hvidt, Bror Blume, Jakob Ankersen – Patrick Mortensen.

Der er kampstart klokken 14.00 (dansk tid).

Annonce

Følg kampen her fra ca. 13.50

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce