Annonce
AGF

AGF-matchvinder: En fuldt fortjent sejr

Patrick Mortensen har scoret til 1-0 på straffespark på Right to Dream Park i Farum. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix.
Patrick Mortensen roste holdpræstationen i Farum. Vi er tilbage på rette spor, lød det fra angriberen efter 1-0-sejren.

FODBOLD: Kold som en langrendsløbers mås var han, AGF-angriber Patrick Mortensen, da han ti minutter før slutfløjtet stod med ansvaret på straffesparkspletten, og afgjorde opgøret mod FC Nordsjælland.

Århusianerne vandt 1-0 i Farum – og den tidligere Lyngby -og Sarpsborg-spiller var selvsagt en glad, ubarberet mand efter de 90 minutter.

- Det var sgu en vigtig sejr. Det siger sig selv, når nu vores målsætning er top seks, at vi er i stand til at vinde over vores direkte konkurrenter. Vi får tre point på en svær udebane, vi vinder efter tre nederlag på stribe og vi holdet nullet. Det er stærkt, og det var på de dyder, vi tidligere på sæsonen har været så gode til, kom det fra matchvinderen.

Hvad er det for dyder, der har manglet i de seneste kampe i Superligaen?

- Det er det her med, at alle mand skal arbejde stenhårdt for hinanden. Og det gør vi i dag (søndag, red.). Vi forsvarer os godt og er gode til at komme tilbage på plads. Det er sjældent, at vi bliver fanget, og det viser kvalitet, for de scorer jo nærmest altid på hjemmebane, sagde Patrick Mortensen.

- Det er helt fortjent, at vi vinder. Vi er det bedste hold, og burde have lavet et par mål mere. Jeg ved godt, at de har bolden meget, men det hjælper dem ikke, hvis de ikke bliver farlige, sagde han, og pegede på vigtigheden af i en tæt, jævnbyrdig liga hurtigt at komme på benene igen efter en dårlig periode.

- Det er fedt, at vi slår tilbage efter tre nederlag. Jeg føler, at vi har fundet tilbage til den base, der gør os gode sammen, for det nytter ikke noget, at det kun er fem mand, der arbejder hårdt. Det er alle mand. Det var en rigtig vigtig sejr, og derfor også ekstra dejligt atblive matchvinder. Det betyder noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Sport

Lokal travstald med svenske kunder

Annonce