Annonce
AGF

AGF-midt: Det er bedre, at tingene sidder i skabet til sæsonpremieren end i træningskampene

Nicolai Poulsen fik de første 45 minutter mod sin gamle klub fra Randers. Foto: Ole Nielsen.
Nicolai Poulsen var for en stund tilbage i Randers, da AGF spillede 1-1 mod hans gamle klub.
Annonce

FODBOLD: Han har knap nok sagt farvel til Randers, før han igen befandt sig på sin gamle hjemmebane. Lørdagens opgør mellem Randers FC og AGF var et gensyn med de gamle holdkammerater fra Kronjylland. Midtbanen fik også en enkelt hilsen eller to med på vejen fra sin gamle hjemmebane, hvor han først fik en ordentlig tackling af sin afløser på Randers-midtbanen Frederik Lauenberg og senere en hånende klapsalve fra hjemmepublikum, da et frispark fra banens midten røg ud over sidelinjen i stedet for at ramme en medspiller i AGF-trøjen.

- Det er selvfølgelig specielt at møde en tidligere klub, men når fløjten først lyder, er der ikke meget specielt i det, sagde midtbanemanden, der spillede første halvleg og blev skiftet ud i pausen med Benjamin Hvidt.

Nicolai Poulsen fik dog i flere momenter vist, at han sagtens kan blive en gevinst på AGFs midtbane i den nye sæson. Hovedpersonen føler også, at han har haft let ved at falde ind på holdet.

- Det har været meget lige til. Den måde David Nielsen gør tingene på, minder meget om det, som jeg selv gerne vil. Jeg har skulle vænne mig til, at vi tre inde på midten, hvor jeg tidligere har været vant til at være to, men det er en tilvænning og det kommer egentlig nemt, sagde midtbanespilleren, der synes, at AGF er i fremgang.

- Vi mangler lige den sidste aflevering i mange momenter af spillet, men sådan er det i en opstartfase. Der er tunge ben og forbindelser der skal findes. Alt andet lige er det også sjovere, at det hele sidder i skabet til sæsonpremieren end det gør det i træningskampene. Jeg synes, at vi er godt på vej, lød det fra Poulsen.

Han ser frem til den kommende uge i Tyskland, hvor fysikken skal have et ekstra hug, så holdet står helt klar til premieren i Hobro.

- Som jeg kunne læse i medierne, så tror jeg det bliver hårdt. Det skal det også være. Det er den sidste finpudsning af tingene inden starten og det skal vi huske at have in mente. Der er ikke lang tid til, at vi for alvor går i gang. Derfor bliver det hårdt, men det skal det også være, hvis vi skal have luft i lungerne og stå knivskarpt til kampen mod Hobro, sagde midtbanemanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Frederik Tingager efter AGFs sejr over FCK: - Det giver genlyd at slå de store hold

Annonce