Annonce
AGF

AGF missede sølvet, men følelsen er enstemmig: - Vi skal være stolte over bronze

David Nielsen og AGF må tage til takke med bronzemedaljen i Superligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Det tog Patrick Mortensen 12,5 sekund at komme sig over skuffelsen over den glippede sølvmedalje.
Annonce

FODBOLD: Psykologi i fodbold er noget mærkeligt noget.

For få uger siden kæmpe AGF og klubbens fans for at få bronze. Dén medalje blev sikret for en uge siden og i nogle dage lå Aarhus-klubben til at tage sølv.

I sidste ende må de nøjes med bronze efter søndagens nederlag til Brøndby.

Skuffelse? Ja, lidt. Nu de var så tæt på.

- Det er lidt en mærkelig følelse lige nu. Vi havde selvfølgelig håbet til det sidste, at vi kunne få sølvet. Men jeg kan ikke sætte et ord på vores arbejdsindsats i dag, vi gav alt, hvad vi havde. Men vi manglede lige det sidste efter mange kampe.

- FCK vandt, så nederlaget betød heldigvis ikke det store. Men vi er skuffede. Vi skal dog også huske at være stolte selvom det er svært.

- Det kan godt være, at følelsen af sæsonen lige nu ikke er fantastisk. Men vi skal virkelig være stolte. Efter fem-seks kampe snakkede folk om, at vi nok ville rykke ned, sagde Casper Højer Nielsen.

Det nagede ham dog, at AGF snublede til sidst.

- Jeg burde ikke tænke over skuffelsen lige nu, fordi den kan ikke være mere ligegyldig. Men det er desværre, sådan jeg har det. Når vi kommer ind i omklædningsrummet og David (Nielsen, red.) får sagt noget, så tror jeg, at vi skal hjælpe hinanden med at forstå, hvad vi har klaret med denne klub, fordi det er kæmpe stort. Det er 23 år siden sidst, så vi skal være glade og stolte, sagde Casper Højer Nielsen.


Der gik kun 12,5 sekund, så havde jeg lagt skuffelsen fra mig. Det er vigtigt, at vi fik spredt budskabet om, at dette er noget at være stolt og glad over.

Patrick Mortensen


Annonce

12,5 sekund

Patrick Mortensen var hurtigere til at smide skuffelsen end sin kollega på backen.

- Det betyder utrolig meget for meget at få bronze. Det var et stort øjeblik et stå med AGF-trøjen på og vinde noget med denne klub. For første gang i 23 år.

I var meget tæt på sølvet, giver det en bismag i bronzen?

- Nej, det kan jeg sagtens kigge igennem. Jeg er glad for, at FCK vandt i dag. Jeg havde nok været mere ærgerligt, hvis de havde spillet uafgjort. Men Brøndby gjorde det også svært for os i dag. Der gik dog kun 12,5 sekund, så havde jeg lagt skuffelsen fra mig. Det er vigtigt, at vi fik spredt budskabet om, at dette er noget at være stolt og glad over, sagde Patrick Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce