Annonce
AGF

AGF-motor: Banen var ikke til at spille fodbold på

Nicolai Poulsen sled og slæbte i opgøret mod Lyngby. Foto: Ole Nielsen.
Nicolai Poulsen erkendte, at AGF ikke var bedre end Lyngby på dagen, og ragede derudover et gult kort til sig, så han ikke kommer på græs mod FC Midtjylland på søndag

FODBOLD: For god ordens skyld:

Nicolai Poulsen ragede søndag mod Lyngby endnu et gult kort til sig, og har derfor karantæne, når AGF om en uge slutter efteråret af på MCH Arena mod FC Midtjylland.

Det kunne midtbanespilleren jo så godt stå og rase over efter 1-1-kampen på Ceres Park, ligesom han også nemt kunne have udtrykt sin enorme skuffelse over ikke at få mere ud af de 90 minutter mod et af Superligaens svagest kørende udebanehold.

Men det gjorde den 26-årige randrusianer ikke. Han smilte bredt, jokede om velfortjent ferie, erkendte, at advarslen var ok, men efterlyste i samme åndedrag en mere gennemsigtig linje fra den debuterende Superliga-dommer Jonas Hansen. Nok om det.

- Man er vel altid skuffet, når man har sat næsen op efter at få tre point, men vi møder altså et dygtigt mandskab i Lyngby, og vi vidste godt på forhånd, at det ikke ville blive nogen walkover, selvom mange måske havde forventet det, kom det efterfølgende fra én af de bedste AGFere i opgøret.

- Og når kampen er på vej ind i overtiden, banen er, som den er, og reelt ikke er til at spille ordentlig fodbold på, er det i orden at få et enkelt point. Det er da et lille bump på vejen, men heller ikke mere. Nogle gange må man bare se på, hvad man kan få, og i dag (søndag, red.) kom der ikke mere end et point ud af det, sagde han videre.

- Vi gør det godt i første halvleg, men rammer ikke hinanden godt nok efter pausen, og det er det. Vi må videre til næste kamp, sagde Nicolai Poulsen, der altså ikke kommer til at kæmpe med om point i Herning på søndag.

AGF har dermed samlet 33 point efter de første 19 runder. Det er Nicolai Poulsen godt tilfreds med. Han godkender efteråret.

- Havde vi vundet, kunne vi vel have slået to streger under glimrende for dette efterår, men jeg synes generelt, at det har været godkendt, hvad vi har leveret. Der er altid kampe, hvor man kan finde flere point, men vi kan ikke være utilfredse, og tager holdet til MCH Arena og slutter fint af, står vi godt rustet til foråret, kom det fra Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

112

Glohed skorsten startede brand i byhus i Aarhus: Beboerne opdagede selv flammerne i kælderen

Annonce