Annonce
AGF

AGF ophæver kontrakten med Youssef Toutouh

Youssef Toutouh og Nimo Gribenco var inden forårsopstarten blevet meddelt, at de havde fået fri til at søge nye græsgange. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Kontrakten udløb oprindeligt til sommer.
Annonce

FODBOLD: AGF har ophævet kontrakten med Youssef Toutouh et halvt år før tid.

Det skriver AGF på deres hjemmeside.

Spilleren havde i forvejen fået løbepas og var heller ikke mødt ind til træning, da forårsopstarten gik i gang. Den 27-årige dansker med de marokkanske rødder kom til klubben i efteråret 2018 og har aldrig helt formået at slå igennem. I sidste efterår blev han lejet ud til norske Stabæk med blandet succes.

- Det er på ingen måde gået som vi havde håbet med Youssef, som vi må erkende ikke har levet op til de forventninger, vi havde til ham, da han kom til Aarhus. Trods sit store talent har Youssef haft for langt til spilletid. Så derfor har vi fundet det bedst for alle parter, at vi nu ophæver aftalen, så Youssef kan finde et sted, hvor han kan få kontinuerlig spilletid på førsteholdsniveau. Vi takker Youssef for hans tid og ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Youssef Toutouh nåede 15 førsteholdskampe i AGF og scorede en enkelt gang i en Superligakamp i sidste sæson mod Vendsyssel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce