Annonce
AGF

AGF på ny udebanetur i pokalen: Lokalbrag spilles i Vejlby

AGF var på hælene i 2. runde af DBU Pokalen, men en sen scoring reddede århusianerne fra fiaskoen. Foto: Katrine Becher Damkjær
AGF's kamp mod VSK skal spilles på VSK's hjemmebane i Vejlby.

FODBOLD: Torsdagens lodtrækning til 3. runde i pokalturneringen resulterede som bekendt i, at AGF møder VSK. Som lavest rangerende klub har VSK efter reglerne fordel af hjemmebane, men siden lodtrækningen har der været gisninger om, at kampen måske alligevel ville blive flyttet til Ceres Park.

Nu ligger det imidlertid fast, at kampen bliver spillet på VSK's hjemmebane i Vejlby. Det sker torsdag 26. september, og der er allerede kampstart klokken 16.30.

VSK sikrede sig adgang til 3. runde i DBU Pokalen efter en 4-1 sejr på udebane mod FC Djursland, mens AGF's videre deltagelse blev sikret via en 6-2-sejr på Ærø, hvor modstanderen hed Marstal/Rise. Selv om tenniscifrene 6-2 lugter af sikker sejr, var kampen alt andet end en dag på kontoret. AGF var bagud 0-2 og udlignede først umiddelbart inden slutfløjtet. Fire mål i den forlængede spilletid sikrede sejren i det Sydfynske Øhav.

AGF og VSK tørnede også sammen i pokalen i 2017. Her vandt AGF 4-1 i en kamp der var flyttet til Ceres Park.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Det stabile AGF-forsvar skal findes frem igen

AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce