Annonce
AGF

AGF-podcast: Det Hvide Snit møder David Nielsen

David Nielsen fortæller om hvordan det er at være cheftræner i en by som Aarhus. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt her til første afsnit af to podcasts, hvor AGFs cheftræner blandt andet fortæller om, hvad AGF er for et sted at være, hvordan han har udviklet sig som træner - og så svarer han beredvilligt på læser/lytter-spørgsmål

FODBOLD: Den anden dag satte Det Hvide Snits to friske kværulanter - Dennis Bjerre og Kim Robin Graahede - sig rundt om et bord i et hemmeligt lokale på Ceres Park med AGF-cheftræner David Nielsen.

Der blev åbnet tre Faxe Kondi, og så kørte snakken ellers derudad.

David Nielsen havde så meget på hjerte, at vi efterfølgende har valgt at dele optagelsen op i to afsnit. Andet afsnit udkommer i løbet af den kommende uge.

Annonce

I dette første af slagsen er det overordnede tema især trænergerningen: Hvordan er det at være træner i en klub som AGF, hvad kræver det og hvordan føler han selv, at han har rykket sig som træner og person i sine tre og et halvt år i klubben?

Det kommer der en del interessante svar ud af. Derudover svarer Nielsen på en god stak spørgsmål fra jer kære læsere/lyttere.

Lyt med lige her eller i din sædvanlige podcast-player:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce