Annonce
AGF

AGF-podcast: En køretur i legendernes overhalingsbane

AGF med blandt andet målmand Henry From (tv) og anfører Aage Rou Jensen (th) jubler søndag den 5. juni 1955 i Idrætsparken. Klubben er blevet dansk mester for første gang, da 34.900 tilskuere så AGF besejre AB med 3-1. Arkivfoto: Århus Stiftstidende.
"Det Hvide Snit" har været på et nyt roadtrip - til Randers, og heldigvis hjem igen - og snakker de største AGF-legender og om de 15 spillere, der er væk fra Superliga-truppen i forhold til bare et år tilbage.
Annonce

FODBOLD: AGF-podcasterne fra "Det Hvide Snit" har atter været en tur på landevejen i en alt for trang Renault Clio - Randers tur/retur - og med et ældre kampprogram liggende på instrumentbrættet snakker Dennis Bjerre Christiansen og Kim Robin Graahede om blandt andet om Aage Rou, John Stampe, en AaB-kamp fra sidste sæson og idolplakater af Ryan Mmaee.

Alt dette - og meget mere - mens mørket falder på og bilens chauffør fuldstændig mister orienteringen og derfor hamrer fire dæk med alt for lidt lufttryk ind mod Horsens' bymidte.

Det er drama og motorlarm, ikke.

Lyt med her:

Ryan Mmaee blev aldrig nogen succes i den hvide AGF-trøje, så der er lang vej op til klublegender som Rou, From og Stampe. Foto: Ole Nielsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce