Annonce
AGF

AGF præsenterer imponerende årsregnskab

Der er grund til jubel i AGF i disse dage. Fodboldholdet er inde i en god stime sportslig og fredag kunne AGF A/S præsentere et historisk flot regnskab. Foto: Ole Nielsen.
AGF A/S kunne fredag løfte sløret for det bedste økonomiske resultat i selskabets over 40-årige historie.

FODBOLD: Det er ikke bare på fodboldbanen, at tingene kører for AGF. Fredag kunne selskabet bag Superligaholdet præsentere et historisk flot regnskab for sæsonen 2018/2019.

Med 10 millioner i overskud før skat, har selskabet leveret det bedste resultat i AGF A/S' over 40-årige historie. Selskabet kan fremvise en omsætning på 131 millioner kroner, ligesom man for tredje år i træk har fremgang på sponsorsiden og har skabt en omsætning på 55 millioner kroner.

- Hele organisationen har de senere år arbejdet hårdt for at skabe en forretning i balance, og det begynder vi nu at høste frugterne af. Det fundament, vi står på, har aldrig været stærkere i kraft af en sund økonomi, en stærk kommerciel platform, en spillertrup med potentiale og en flot opbakning i byen og regionen. Vores fornemste opgave er nu at bygge videre på den positive udvikling, så vi kan tage de næste skridt sportsligt og kommercielt, hvilket er en opgave, der til stadighed kræver ydmyghed og hårdt arbejde, udtaler bestyrelsesformand Lars Fournais i pressemeddelelse.

AGF A/S kan melde om fremgang på stort set alle forretningsområder. Udover sponsoromsætningen på 55 millioner kroner, kan selskabet også notere vækst i billetsalg, bodsalg og merchandise-indtægter.

- For første gang i mange år har vi realiseret betydelige transferindtægter, og vores eventafdeling har haft et rekordhøjt aktivitetsniveau, hvilket også har bidraget positivt til regnskabet. Samlet set har selskabet aldrig haft en højere omsætning, og med baggrund i en stram omkostningsstyring kan vi præsentere det bedste resultat i selskabets over 40-årige historie, udtaler administrerende direktør Jacob Nielsen.

Den styrkede økonomi er et vigtigt skridt på vejen i at skabe et konkurrencedygtigt fodboldhold, som kan indfri de målsætninger, som man har i AGF.

- Vores ambition er at konsolidere os i toppen af dansk fodbold, og der er vi meget langt fra endnu. Både sportsligt og kommercielt har vi stadig et uforløst potentiale, vi skal udnytte, udtaler Jacob Nielsen.

Indtægterne fra salget af Jens Stage til FC København indgår ikke i regnskabet til 2018/2019. Det tæller med i det igangværende regnskab, som også forventes at få sorte tal på bundlinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce