Annonce
AGF

AGF-profil efter 0-0 i Brøndby: Skulle der have været en vinder, var det os

Casper Højer Nielsen og Morten Frendrup giver den gas under Superligakampen på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og AGF.
Casper Højer Nielsen syntes, at århusianerne havde overtaget i Brøndby, men erkendte, at den sidste farlighed udeblev. Derfor kunne kan godt leve med remis.
Annonce

FODBOLD:  Casper Højer Nielsen var sådan 'både og' efter søndagens 0-0-kamp på Brøndby Stadion.

Ét point, jo, jo. Afstanden ned til Brøndby på fjerdepladsen er stadig den samme, men det lå ligesom i luften over den københavnske vestegn, at der var mere at hente i opgøret for AGFerne.

- Jeg synes faktisk, at det var en meget lige kamp, men skal jeg pege på et hold, der skulle have vundet, er det os. Vi var generelt bedst, har overtaget, og er vel lidt farligere end de er, selvom vi hele tiden mangler det sidste for at gøre tingene færdige, kom det fra AGF-backen.

- Så ja, 0-0 er ok, men skulle der være en vinder, skulle det have været os, lød det fra Casper Højer, der var blandt sit holds bedste mod de blå-gule.

Brøndby havde ikke meget at byde på offensivt, så der var tid og plads til at stikke den anden vej.

Skulle I have jagtet det noget mere til sidst?

- Det kan godt være, men jeg synes faktisk, at vi jagter det. Vi putter Nicklas Helenius ind og spiller med to angribere, får Bundu og Links på banen, så vi prøvede. Og som jeg ser det, er det vel mere Brøndby, der skal jagte os, end vi skal jagte dem. Vi kom for at vinde, så tilfredse er vi ikke, men uafgjort kan vi også godt bruge. Og så er det ellers bare videre til næste kamp, sagde han.

Annonce

Er kommet langt

AGF forsvarede altså tredjepladsen, har fortsat fem point ned til Brøndby, som århusianerne har slået to gange tidligere på sæsonen.

- Det er selvfølgelig fint, at vi holder afstanden ned til Brøndby, men igen, vi kom for mere, har spillet til at vinde kampen, men vi manglede det sidste slutprodukt. Det må vi ærlige at sige.

Hvad siger det om den udvikling, I har været gennem som hold, at I nu kan stå her og være noget skuffede over ikke at hente alle tre point?

- Meget, og det var også det David Nielsen sagde inde i omklædningsrummet. Et hold, der tager til Brøndby og ikke kan være tilfreds med et kryds, de er kommet langt.

Hvad siger det om styrkeforholdet mellem de to klubber i forhold til bronzekampen?

- Vi spiller uafgjort, så det må jo være lige. Det er meget fra dag til dag. Brøndby er et godt hold, men jeg synes, at vi er bedre i dag (søndag, red.). Der er mange kampe endnu, så det kan sagtens nå at rykke sig.  Nu skal vi gøre klar til FC Nordsjælland på onsdag. Der er ingen nemme kampe i det her slutspil, kom det fra Casper Højer.

Superliga, 27. runde

Brøndby - AGF 0-0

Brøndby (3-5-2): Marvin Schwäbe - Hjortur Hermannsson, Andreas Maxsø, Sigurd Rosted - Andreas Bruus (Samuel Mraz, 81.), Josip Radosevic (Lasse Vigen, 59.), Anis Ben Slimane (Simon Tibbling, 46.), Morten Frendrup, Jens Martin Gammelby - Jeppe Lindstrøm (Mikael Uhre, 59.), Simon Hedlund

AGF (4-1-4-1): William Eskelinen - Kevin Diks, Niklas Backman (Sebastian Hausner, 81.), Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Jon Dagur Thorsteinsson (Gift Links, 69.), Bror Blume (Nicklas Helenius, 75.), Benjamin Hvidt (Mustafa Amini, 75.), Jakob Ankersen (Mustapha Bundu, 69.) - Patrick Mortensen

Advarsler: Andreas Maxsø, Hjortur Hermannsson, Morten Frendrup, Brøndby. Nicolai Poulsen, Mustafa Amini, Nicklas Helenius, AGF

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Tilskuere: 200 på Brøndby Stadion

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Annonce