Annonce
AGF

AGF-profil efter nyt nederlag: - Jeg synes egentlig, vi var bedst

Nicolai Poulsen og AGF tabte for tredje gang i træk i Superligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Nicolai Poulsen mener, at AGF fik rejst sig efter blamagen mod Silkeborg for en uge siden – også selvom det for tredje gang i træk blev til et nederlag i Superligaen.
Annonce

FODBOLD: Pointhøsten var den samme, men indsatsen var af en anden karakter.

Sådan opsummerede Nicolai Poulsen AGFs Superligakamp mod FC København, som blev tabt 1-2, til sammenligning med 3-4-nederlaget til Silkeborg.

FCK kom hurtigt foran efter at hjemmeholdet havde været bedst på Ceres Park, men det slog – ifølge midtbanespilleren – ikke AGF ud.

- Jeg synes egentlig, vi kom godt videre efter målet, men det er klart, at den gjorde ondt fordi det var deres første afslutning på mål. Umiddelbart var det ikke nogen fantastisk afslutning, men den gik ind.

- De var mere kyniske end os, og det er vel en god overskrift på kampen. Det var ikke meget, de havde ud over de to mål, de scorede. Det er kynisk, men det handler nu også om marginaler. Der var mange fifty fifty-situationer, blandt andet en chance, der blev reddet på stregen hvor vi kunne have fået 2-2.

Fik I – trods alt – rejst jer efter Silkeborg-kampen?

- Ja, det synes jeg. Vi gik til stålet i dag, og det formåede vi ikke mod Silkeborg. Så dét punkt er der da flueben ud for. Og jeg synes egentlig, vi var bedst langt hen ad vejen. De havde måske bolden mest, men ikke farlige steder på banen. Vi fik lagt et godt tryk på dem, men sådan er det tit, når jeg har mødt FCK; indsatsen har været god, men man står alligevel uden at have fået noget med – og det er selvfølgelig en cadeau til dem. Men i dag er den tung at sluge.

Du siger, at I var bedst. Men er det ikke en egenskab at kunne score på sine få chancer, som du siger, FCK gør så ofte?

- Jo, det er en evne, de har. Og det er også derfor, de er så dygtige i Europa. Vi vidste godt, at de ikke skal have meget, så ligger bolden i nettet. Og det beviste de igen i dag.

AGF spiller allerede igen på torsdag mod OB i pokalturneringen.

Superliga, 14. runde

  • AGF - FC København 1-2 (0-1)
  • Mål: 0-1 Dame N’Doye (17.), 0-2 Dame N’Doye (51.), 1-2 Jon Dagur Thorsteinsson (56.)
  • AGF (4-1-4-1): Aleksandar Jovanovic - Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen (Alex Gersbach, 75.) - Nicolai Poulsen - Mustapha Bundu (Jakob Ankersen, 80.), Zach Duncan, Bror Blume, Jon Dagur Thorsteinsson - Patrick Mortensen (Nicklas Helenius, 75.)
  • FCK (4-4-2): Karl-Johan Johnsson - Guillermo Varela (Karlo Bartolec, 46.), Sotirios Papagiannopoulos, Victor Nelsson, Pierre Bengtsson - Pep Biel (Mohamed Daramy, 78.), Carlos Zeca, Jens Stage, Viktor Fischer - Dame N'Doye, Michael Santos (Pieros Sotiriou, 75.)
  • Advarsler: Casper Højer Nielsen, Jon Dagur Thorsteinsson, Niklas Backman, AGF. Michael Santos, FCK.
  • Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
  • Tilskuere: 13.884 på Ceres Park
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce