x
Annonce
AGF

AGF-profil garanterer: - Jeg er klar til Hobro-kampen

Mustapha Bundu var direkte involveret i begge AGF-scoringer mod Horsens, men måtte også forlade banen i skadet tilstand. Han garanterer dog, at han er klar til at møde Hobro fredag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Mustapha Bundu måtte udgå mod AC Horsens på grund af lårproblemer, men er kommet sig. Jeg bliver klar til fredag, siger han.

FODBOLD: Mustapha Bundu måtte udgå af mandagens uskønne omgang i Horsens med 20 minutter tilbage.

AGF-profilen, der inden da havde været direkte involveret i begge århusianske scoringer på CASA Arena, følte midt i anden halvleg, at det strammede til i det ene lår, hvorefter han modtog behandling og følgelig måtte lade sig udskifte.

Onsdag var han på træningsbanen på Fredensvang i den lettere forvirrende kombination af tøsne og slap regn, og den 22-årige sierraleoner (der i øvrigt fylder 23 torsdag, red.) kan berolige AGF-fansene og andre interesserede med, at han er kommet sig - og derfor har meldt sig under fanerne til fredagens hjemmekamp mod Hobro.

- Det er ikke noget problem. Jeg har trænet fint med, så jeg er klar til at spille, siger han.

- Det strammede til i mit lår under kampen, så vi valgte at holde os til det sikre, så det i hvert fald ikke blev værre. Det kunne godt være sket, hvis jeg havde spillet videre, og det kan også være, at der ikke var sket noget. Men vi tog ingen chancer, kommer det fra det AGFeren.

Han glæder sig over en veloverstået forårspremiere, 2-1-sejren, og ser frem til en endnu mere mudret affære mod Hobro.

- Det var en hård kamp for alle i Horsens. Vi vidste godt på forhånd, at de ville gøre det svært for os, selvom de kom ind til kampen med et stort nederlag. Det var ren overlevelse til sidst, men de tre point var det vigtigste, siger Bundu.

Hobro har tabt de to første kampe i foråret, og har inden fredagens opgør på Ceres Park otte point op til netop AC Horsens på 11. pladsen.

Så det er et presset nordjysk mandskab, der kommer til Aarhus. Et hold, der skal bruge en sejr, skulle man mene.

- Det er første hjemmekamp, men vi aner intet om, hvordan banen har det. Den er nok ikke bedre end i Horsens, men det skal vi ikke fokusere så meget på. Hobro er et anderledes fodboldhold end Horsens, de har ikke lige så mange store, stærke spillere, men de kommer nok til at spille på nogenlunde samme måde på grund af underlaget. Det bliver et fysisk slag igen, men også en ny god mulighed for at få tre point, lyder det fra Mustapha Bundu.

Også australske Mustafa Amini, der fik den sidste halve time i mandagens opgør, og islandske Jon Dagur Thorsteinsson trænede fuldt med på kunstgræsbanen onsdag, og må derfor også forventes at presse sig på til startopstillingen fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce