Annonce
Sport

AGF's håndbolddamer var millimeter fra sensation

AGF-cheftræner Peter Conrad. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

HÅNDBOLD: Det var helt utroligt tæt på, at nyoprykkerne fra AGF leverede en vaskeægte sensation lørdag eftermiddag.

I damernes 1. Division tabte de med en enkelt - 24-23 - til Bjerringbro FH. AGF fulgte med i hele kampen, men kunne lige nøjagtigt ikke tage sejren. Blandt andet fordi holdet ikke scorede i de sidste ti minutter af opgøret.

- Det var virkelig ærgerligt og megasynd. Vi startede noget nervøst, og selvom vi følger fint med, skete det på baggrund af ting, vi ikke havde aftalt. Men de kunne ikke trække fra os, og vi kommer lige til pause. I anden halvleg skiftes de to hold til at føre, og med ti minutter igen er vi foran 23-21 og gør sindssygt meget rigtigt.

- Da vi fik smidt de værste nerver, spillede vi faktisk rigtig fint. Vi har kæmpe ære af kampen. Men det er ærgerligt, at vi ikke har lidt mere mod og kynisme de sidste ti minutter. Vi lærer af de fejl, vi laver, og man må sige, at vi er nået langt, når vi som oprykkere kan være bitre over nul point i de første to kampe, siger cheftræner Peter Conrad.

Damehåndboldens 1. Division

Bjerringbro FH - AGF Håndbold 24-23 (12-12)

  • AGF's målscorere: Sofie Nielsen 6, Ann Cecilie Frühstück Møller 4, Malene Gandrup 3, Pernille Skov Jensen 3, Kathrine Bøgelund 2, Laura Blushøj 2, Sara Rexhepi 1, Maja Østergaard 1, Nicoline Jeppesen 1.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Trods anbefalinger om det modsatte: Skole i Ry har sendt tre klasser på lejrtur

Annonce