Annonce
Sport

AGF's kvinder henter norsk midtbanespiller

Genrefoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det er første gang, hun spiller klubfodbold i udlandet.
Annonce

FODBOLD: AGF henter den norske midtbanespiller Tina Fremo til holdet i kvindeligaen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Fremo er 29 år gammel og har senest spillet for Trondheims-Ørn, der i dag hedder Rosenborg. Hun har dog ikke spillet en officiel fodboldkamp i 2020 og var til sidst i sin tid i Trondheim mest af alt reservespiller.

- Jeg synes, det er et vældig spændende projekt, som sker her i byen. Og i min tidligere klub skete der noget af det samme med sammenslutning med herreholdet. Interessen og det, der fulgte med, var vældig spændende, og da jeg hørte om denne mulighed, syntes jeg, at det var spændende at komme til et nyt land og prøve en ny liga, siger Tina Fremo i en video på AGF's Youtube-kanal.

Annonce

Kender ikke meget til rækken

Tina Fremo er midtbanespiller og har indtil videre spillet hele sin karriere i norsk fodbold og har ingen norske landskampe.

- Jeg er interesseret i fodbold, men det er vanskeligt at følge med i den danske liga hjemme i Norge. Jeg har selvfølgelig set holdene i Champions League, og så har jeg set, at landsholdene gør det godt med talentudvikling. Jeg ved, der er mange gode unge spillere, men jeg ved ganske lidt om ligaen ellers.

-Jeg er en erfaren spiller, så jeg håber, jeg kan bidrage med det i gruppen og positiv energi, og at vi kan få to sejre i de sidste kampe, siger Tian Fremo.

Tina Fremo har i første omgang fået en kontrakt, der gælder sæsonen ud. AGF starter sæsonen op igen 6. marts, hvor holdet møder Brøndby på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce