Annonce
Sport

AGF's U19-drenge er stadig ubesejrede i ligaen - men lørdagens kamp var slet ikke godkendt

Genrefoto, som ikke er fra dagens kamp. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

FODBOLD: Skal man tage de positive eller negative briller på, når man taler om sæsonstarten for AGF's U19-hold?

Efter de første fem kampe har holdet ikke tabt en eneste kamp. Men i de seneste tre kampe har de heller ikke vundet. Lørdag fik holdet det tredje kryds i streg, da holdet stod 0-0 på udebane mod AC Horsens.

- Vi vidste, at det ville blive en fight, men vi havde til opgave at sætte tempo i kampen, så vi kunne overmatche dem både med og uden bold. De har lige tabt 6-0 i seneste runde, og de skulle mærke forskel på niveauet. Men det må jeg sige, at de aldrig kom til at mærke niveauforskel. Horsens var bedre end os mellem felterne. Det var mænd mod børn i duelspil og intensitet, og jeg er lidt mundlam over, at jeg skulle piske spillerne så meget, for Horsens spiste os i duelspillet.

- Vi har de største chancer, og vi burde have været foran med to eller tre ved pausen og afværger egentlig også Horsens meget godt lige på nær til sidst. Målt på chancer var vi bedst, men vores præstation var ikke godkendt, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Efter fem kampe ligger AGF nummer 1 i U19 Ligaen. De kan dog blive overhalet af flere hold, der har en eller to kampe i hånden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce