Annonce
AGF

AGF scorede fire mod Sønderjyske og spiller sig op på fjerdepladsen

AGFs Bror Blume (29) har scoret til 2-0 og jubler med Jon Thorsteinsson (17) under superligakampen mellem AGF og SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus, søndag 10. november 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Efter en fremragende første halvleg og en nervøs anden halvleg vandt AGF søndag over Sønderjyske i Superligaen.
Annonce

FODBOLD: Hvis nogen på et tidspunkt vil rangere AGF-holds præstationer efter halvlege, skal den første af slagsen søndag have en plads højt oppe på listen.

Århusianerne kunne have scoret fem mål i en forrygende forestilling hvor hjemmeholdet var altdominerende og Sønderjyske spillede som et hold, der hørte hjemme i 2. division.

Jon Dagur Thorsteinsson og Bror Blume scorede begge flotte langskudsmål i halvlegen, som AGF "vandt" 2-0. Men det kunne være blevet til meget mere havde et ikke været for Sebastian Mielitz i Sønderjyske-målet, der leverede flotte redninger efter forsøg fra både Casper Højer Nielsen og Mustapha Bundu.

I anden halvleg mistede AGF aggressiviteten og gæsterne kom meget bedre med i kampen. Holdene scorede to mål hver og det endte altså 4-2 i en kamp, hvor AGF sendte gode signaler men også gav en påmindelse om, at træerne er langt fra himlen i Marselisborgskovene.

Først reducerede Christian Jakobsen kort efterfulgt af Alexander Munksgaards 3-1-scoring. Og historien gentog sig få minutter senere da Artem Dovbyk helt udækket reducerede og Patrick Mortensen igen bragte forskellen på to mål.

Efter OBs nederlag i Lyngby og AGFs sejr spiller århusianerne sig op på fjerdepladsen i Superligaen med tre point ned til AaB på syvendepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ældre kræver handling: Aarhus Kommunes eget tilsyn fandt ikke de alvorlige svigt på tre plejehjem

Aarhus

Med hovedet under armen ...

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Annonce