Annonce
AGF

AGF sender back til Næstved

Daniel Thøgersen fortsætter i Næstved året ud. Arkivfoto: Ole Nielsen

FODBOLD: AGFs Daniel Thøgersen bliver lejet ud til Næstved Boldklub indtil nytår.

Det 19-årige talent har ikke formået at få spilletid i Superligaen i denne sæson. Og med tilgangen af Alex Gersbach tidligere på sommeren er U-landsholdsspilleren kommet i overskud.

- Daniel Thøgersen er et stort talent, som er blevet tredjevalg på venstrebackpositionen i AGF i dette transfervindue. Denne situation gav os derfor muligheden for at lave en aftale med AGF, så Daniel kommer tættere på spilletid, og at vi får styrket truppen resten af dette år. Daniel er fast med omkring de danske ungdomslandshold og har foreløbig spillet 17 ungdomslandskampe. Vi glæder os over, at endnu en talentfuld dansk spiller tilslutter sig vores fine trup, siger sportschef i Næstved Boldklub, Peter Dinesen.

Daniel Thøgersen har spillet fire Superligakampe for AGF.

AGF har bekræftet handlen over for Århus Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

Annonce