Annonce
AGF

AGF siger officielt farvel til kæmpeprofil: Grabara fortsætter andetsteds

Kamil Grabara har i to omgange vogtet målet i AGF. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Polakken insinuerede det selv på sin Instagram efter fredagens kamp mod AaB, og nu melder AGF officielt ud på klubbens hjemmeside, at Kamil Grabara ikke fortsætter i det århusianske efter sommerferien. Det samme gælder for Mathias Jørgensen og Daniel Arzani.

FODBOLD: Det bliver ikke Kamil Grabara, der skal vogte målet på Ceres Park i næste sæson.

Det melder AGF officielt ud på klubbens hjemmeside, hvor det samtidig bliver fortalt, at Daniel Arzani og Mathias Jørgensen heller ikke fortsætter.

At de to offensive lejesvende ikke fortsætter i klubben blev dog allerede afsløret af klubbens sportschef Stig Inge Bjørnebye efter fredagens europæiske playoff-kamp, mens nordmanden dog ikke lagde skjul på, at man meget gerne ville fortsætte samarbejdet med polske Grabara.

Annonce

Umiddelbart efter kampen, der endte i en straffesparkskonkurrence, hvor AGF trak længste strå, lagde Kamil Grabara da også et opslag på sin Instagram-profil, hvor det stærkt blev insinueret, at AGF ikke vil være polakkens klub efter sommerferien.

En fornøjelse at arbejde med

Kamil Grabara havde sin første tørn i det århusianske i foråret 2019, hvor polakken blev hentet ind på en lejeaftale. Derefter havde Grabara en sæson i Huddersfield Town in den næstbedste engelske række, før han i september 2020 igen rejste til AGF på en ny lejeaftale.

Her har Grabara for alvor slået sig fast som en stor profil i Superligaen, og senest leverede han altså en flot præstation i fredagens straffesparkskonkurrence, hvor han pillede tre af de aalborgensiske straffespark.

- Herfra skal der lyde en stor tak til spillerne for deres tid i AGF. Det har været en fornøjelse at arbejde med dem, og vi siger dem mange tak for tiden i Aarhus og ønsker dem held og lykke med deres videre færd, fortæller sportschef Stig Inge Bjørnebye om de tre lejespillere på klubbens hjemmeside.

Ved samme lejlighed kan AGF fortælle, at forsvarsspilleren Mikkel Lassen er vendt tilbage til Fredensvang efter sit lejeophold i Skive IK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce