Annonce
AGF

AGF skal forbi AaB for at komme i pokalfinalen

AGF vandt tirsdag deres pokalkvartfinale med 4-1 over Esbjerg. Århusianerne spiller semifinale 22. eller 23. april. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
Torsdag aften var der lodtrækning til de to semifinaler i DBU Pokalen. Den parrede AGF med AaB på udebane - og Sønderjyske hjemme mod AC Horsens.

FODBOLD: AGF, AaB, Sønderjyske og AC Horsens var i bowlen sent torsdag aften, da der på CASA Arena i Horsens blev foretaget lodtrækning til semifinalerne i DBU Pokalen.

Sidstnævnte havde netop via en samlet 9-8-sejr over Silkeborg - efter forlænget spilletid og straffespark-konkurrence - som den sidste af de fire klubber kvalificeret til en semifinale-kamp, og de blev efterfølgende trukket op af bowlen sammen med Sønderjyske.

Det betyder så, at AGF fik den på papiret værst tænkelige lodtrækning, da de møder AaB på udebane i kampen om en finaleplads.

Marstal/Rise, VSK Aarhus, OB og Esbjerg har AGF besejret på deres vej til pokalsemifinalerne.

AaB vandt onsdag med 2-0 på hjemmebane over FC København, men Sønderjyske og Horsens altså sikrede deres respektive avancement torsdag aften med sejre over henholdsvis Randers og Silkeborg.

Semifinalerne afvikles – om alt går vel – 22. og 23. april, mens der er finale 21. maj. Spillestedet for slutkampen er endnu ikke fastlagt, men bliver enten i Brøndby, Esbjerg eller Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce